Tabere, Tabere cu Suflet, Weekend Activ

Blog de Toamna

taberecusuflet-thall0057Vacanta celor 100 de zile se apropie de final! Am avut parte de o Vara plina de aventuri, cu Tabere minunate si Copii fericiti🙂 Urmeaza iesirile Weekend Activ si Taberele de Toamna si, pentru a fi in ton cu sezonul, ne pregatim sa lansam Blogul de Toamna 2019!

Platforma Tabere cu Suflet este formata dintr-un site principal, la care se adauga un numar de bloguri. Siteul contine informatii generale despre Taberele de Schi si de Vara, programul acestora, precum si programul Weekend Activ.
In plus, pentru a oferi parintilor posibilitatea sa fie alaturi de copii si sa vada ce fac zi de zi in tabere, seara de seara urcam o multime de filme si poze de la activitati:) Acestea ocupa mult spatiu, asa ca am ales solutia unor blogurilor wordpress, usor de utilizat si cu un format atragator. Capacitatea unui blog wordpress.com, in varianta gratuita, este limitata la 3 GB. Cum in Tabere cu Suflet sunt multe activitati, blogurile se umplu rapid si trebuie schimbate periodic.

A venit asadar timpul pentru un nou Blog! La capatul a 11 ani de tabere s-a strans un numar impresionant de poze si, in consecinta, de Bloguri. Acesta este al 17-lea si speram sa nu ne oprim aici! Va multumim ca ati fost alaturi de noi si va asteptam sa il umplem cat mai curand si pe acesta:)

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s