Arcus, Echitatie, Pe Caluti, Tabere, Tabere cu Suflet

Pe Caluti! – La Castel

TabereCuSuflet0162Copiii din Tabara Pe Caluti au exersat din nou trapul in arena, iar dupa-amiaza au fost in vizita la Castelul Szentkereszty!

Astazi vremea s-a schimbat in Tabara Pe Caluti. Soarele s-a ascuns in spatele norilor si chiar a plouat putin de dimineata! Nu ne-am speriat insa si am inceput ziua ca de obicei, cu inviorarea:) Apoi ne-am echipat si la ora 9:00 eram deja la centrul de echitatie. Ursuletii au fost cei care au deschis balul insa, din pacate, pe la jumatate aufost nevoiti sa intrerupa ora din cauza ploii! Dupa ce s-a mai potolit s-au urcat din nou pe cal si, in timp ce unii exersau trapul la lonja, ceilalti se antrenau pe traseul de concurs.
Dupa Ursuleti au intrat Furnicutele, care au exersat acelasi lucru, trapul la lonja si traseul. Sesiunea de antrenamente a fost incheiata, ca de obicei, de Fluturasi care au facut si ei progrese, trecand de la trapul la loja la cel liber:)

Dupa-amiaza a venit momentul sa vizitam cel mai renumit obiectiv din Arcus – Castelul Szentkereszty! Am vazut ce a mai ramas din gradinile sale si ne-am plimbat pe aleile pline de sculpturi interesante. La final am aruncat un ochi si in Capela care se degradeaza de la o vizita la alta, precum si in holul de primiri de la parter.

Iata un scurt film precum si pozele de astazi:

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s