Tabere, Tabere cu Suflet

Vacanta de Vara

TabereCuSuflet0067Vacanta de Vara s-a incheiat! Au fost 12 saptamani de Tabere neintrerupte, pline de aventuri si de voie buna, la capatul carora copiii au invatat sa fie mai buni, si-au facut noi prieteni si au strans o multime de amintiri minunate:)

Totul a inceput la mijloc de iunie, cu Tabara Micii Cercetasi de la Pestera! A urmat Tabara pe 2 Roti de la Sinaia, urmata imediat de o alta tabara de biciclete, cea sub forma de circuit, prin Transilvania. Apoi am plecat la mare pentru Tabara de Scufundari si Speologie dupa care am mers Pe Carari de Munte, nu inainte de calari in una dintre cele patru Tabere de Echitatie de la Arcus. Au urmat mai multe Academiile Tabere cu Suflet de la Predeal: Academia Curajului, Academia de Tenis si Academia de Pictura. Intre timp am fost si la Reci, pentru Marea Galopiada, iar Vacanta s-a incheiat cu o noua Tabara pentru Micii Cercetasi si cu ultima Tabara de Echitatie de la Arcus.
In cele 3 luni de Vacanta au fost nu mai putin de 70 de zile petrecute in tabere , aproape 200 de copii ne-au calcat pragul, majoritatea revenind in Tabere cu Suflet, si aproape 20 000 de poze de la activitatile cu copiii au fost urcate pe site:)

Acum, la finalul Vacantei, putem spune ca a fost o Vara cu adevarat minunata! Au fost si incercari, insa alaturi de copii le-am trecut cu bine si, ce este mai important, am invatat sa fim mai buni!
Un nou ciclu se incheie – al 11-lea – si, alaturi de dvs, speram sa gasim resursele si entuziasmul pentru a merge mai departe!

Este greu, daca nu imposibil, sa alegem cele mai frumoase si mai reprezentative poze din aceasta Vara, de aceea nici nu ne propunem acest lucru. Am gasit insa cateva care ne-au placut mai mult:) Iata-le:

 TabereCuSuflet0067
TabereCuSuflet0067
TabereCuSuflet0067
TabereCuSuflet0067
TabereCuSuflet0067
TabereCuSuflet0067
TabereCuSuflet0067
TabereCuSuflet0067

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s