Arges, Ciclism, Tabere cu Suflet, Weekend Activ

Pe Drumul Voievozilor

taberecusuflet-02601Sambata aceasta va propunem o plimbare cu bicicletele pe Drumul Voievodal – un traseu inedit in care ne vom plimba pe malul Argesului si vom admira curti domnesti, biserci vechi si alte vestigii interesante!
Tura ar fi trebuit sa aiba loc primavara, insa din cauza altor programe am fost nevoiti sa o reprogramam in sezonul de toamna.

Schitul si Conacul domnesc de la Mironesti
Nu departe de Bucuresti, pe o terasa ce stajuieste Argesul, se gasesc ruinele vechiului a lui Radu Serban Voda din satul Mironesti, comparat in trecut cu palatele de la Constantinopol, precum si o biserica din sec XVII, ctitorita de el. Mai multe detalii

Curtea boierească de la Gostinari
La Gostinari, pe malul Argesului, se află ansamblul conacului Ștefan Bellu (sec XVIII)., precum si Biserica schitului „Barbu Bellu”, construită în anul 1818.
În 2008, ansamblul boieresc a fost transformat în schit, pentru a se strânge bani pentru prezervarea ruinelor, schitul fiind acum metoca a Mănăstirii Comana. Mai multe detalii

Weekend Activ

Ce: Tura cu bicicletele

Cand: Sambata, 14 septembrie

Unde: Mironesti

Ce vom vizita: Vom vedea Schitul Mironesti, Conacul lui Radu Serban Voda, Conacul Bellu si Biserica Barbu Bellu de la Gostinari, toate din sec XVII – XVIII. Mai multe detalii

Traseu: Dificultatea este redusa, se merge pe drumuri si poteci pietruite. Traseul are 25 km iar diferenta de nivel este de 50 m.

Cine: Iesirea este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet. Mai multe detalii
In cazul in care doriti sa deveniti membru, va rugam sa completati Formularul de Inscriere

Ce oferim: Asistenta ghid, supraveghere copii, apa, bar energizant

Contributie: 25 lei. Reducere 20% pentru detinatorii de carduri carduri Weekend Activ Mai multe detalii

Servicii extra: Daca doriti, puteti veni cu noi cu masina. Costul pentru transport, inclusiv bicicleta, este de 25 lei / pers.

Inscrieri: aici. Termenul limita este miercuri, 11 septembrie, ca sa stim cum sa ne organizam. Functie de prognoza meteo pot aparea schimbari. Urmariti actualizarile pe blog.taberecusuflet.ro.

Detalii: Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Iata cateva poze de la ultima iesire pe acest traseu.


Weekend Activ pe 2 roti este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea cicloturismului si a miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa iesim cate o zi, cu bicicleta, pe traseele Tabere cu Suflet sau in zone deosebit de frumoase pentru bicicleta. Astfel putem impartasi si altora bucuria mersului pe bicicleta, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s