Bucuresti, Ciclism, Uncategorized, WeCare

Cu bicicletele in parc

taberecusuflet076Toamna aceasta reluam iesirile ProBono, cu bicicletele sau rolele, in parc! Ne propunem sa iesim luna de luna, cat ne va permite vremea:) Cu aceste ocazii, copiii care vin pentru prima oara in tabere, precum si parintii lor, vor avea posibilitatea sa se intalneasca si sa ii cunoasca pe instructorii si supraveghetorii Tabere cu Suflet! Iesirile ProBono fac parte din programele WeCare si Puntea Increderii.

Iesirile ProBono sunt lunare, prima astfel de actiune fiind programata joi, 26 septembrie. Urmeaza apoi o iesire joi, 17 octombrie, iar in luna noiembrie ne propunem sa iesim joi, 7 noiembrie. Calendarul complet al activitatilor se gasete aici

Ne vom plimba prin Parcul Titan si vom da o tura de lac, sau prin Parcul National si vom da mai multe ture de stadion. Puteti veni cu bicicleta sau cu rolele:)

Iesirile fac parte din programul Puntea Increderii, fiind un prilej sa ne cunoastem inainte de Taberele de Schi🙂 Pentru detalii despre ora si locul de intalnire, va rugam sa va inscrieti aici. Termenul limita este cu minim 5 zile inainte de eveniment.

Activitatile sunt deschise membrilor Asociatiei Tabere cu Suflet. Iesirile sunt ProBono, toate costurile fiind acoperite prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii.
Va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet

 

3 thoughts on “Cu bicicletele in parc”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s