Cozia, Drumetie, Inot, Tabere cu Suflet, Weekend Activ

In Muntii Coziei

MuntiiCozieiSe spune ca nicaieri nu este mai frumos toamna ca in M-tii Coziei! Luna viitoare vom merge la Calimanesti, pentru un Weekend Activ in aceasta minunata zona! Vom face drumetii prin padurea imbracata in strai de toamna, vom descoperi vechile Manastiri ascunse printre stanci si ne vom umple de pacea locului! Vom sta la un hotel cu piscina termala, asa ca ne vom bucura de apele binefecatoare, atat de apreciate inca de pe vremea romanilor:)

TabereCuSuflet00511Masivul Cozia se inalta peste Defileul Oltului, la iesirea acestuia din munte. Chiar daca nu impresioneaza prin inaltime, multi drumeti ii bat cararile, atrasi de frumusetea salbatica a locurilor si de reperele spirituale. Caci aici de gasesc trei dintre cele mai vechi si mai frumoase manastiri din Tara Romaneasca! Afla mai multe

Weekend Activ pe Carari de Munte

Ce: Drumetie, Balaceala

Cand: 5-6 octombrie

Unde: Caciulata

Ce oferim: cazare o noapte, 4 mese + gustari, transport din Bucuresti, ghid & drumetie si garantia unui weekend minunat:)

Cost: 450 lei. Reducere 15% pentru copiii sub 10 ani si pentru detinatorii de carduri Weekend Activ Mai multe detalii

Inscrieri: aici. Dupa ce va inscrieti veti primi programul detaliat cu ora si locul de intalnire. Data limita pentru inscriere este vineri, 27 septembrie.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cateva imagini de la ultimul Weekend Activ in Muntii Coziei.

Va asteptam cu drag!


Weekend Activ este un proiect Tabere cu Suflet prin care ne propunem sa promovam un stil de viata sanatos in randul Copiilor, prin stimularea Competitiei si a Sportului in natura. In cadrul proiectului, in afara de Ciclism, Alpinism, Schi sau Snowboarding, organizam si alte iesiri la Echitatie, Caiac, Rafting, Canioning, Windsurf, Zbor cu Parapanta sau cu Avion ultrausor.

Foto: Tabere cu Suflet

2 thoughts on “In Muntii Coziei”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s