Echitatie, Namaiesti, Tabere cu Suflet, Weekend Activ

Weekend Activ Calare

TabereCuSuflet0258Toamna aceasta va invitam la o noua excursie calare pe poteci de munte! Vom merge pe cal o zi intreaga prin masivul Iezer Papusa, la pranz ne vom opri la o stana pentru o masa traditionala, iar dupa-amiaza vom vizita Biserica rupestra Namaiesti!

namaiestiLa Manastirea Namaiesti este o bisericuta sapata in stanca, atat de veche incat se spune ca aici s-ar fi adapostit Apostolul Andrei. La plecare ar fi lasat o Icoana care se mai afla inca pe peretii bisericii rupestre si care indeplineste toate dorintele celor care se roaga cu inima curata! Mai multe detalii

Weekend Activ Calare

Ce: Drumetie calare

Cand: Duminica, 20 octombrie

Unde: Namaiesti, Arges

Dificultate traseu: Vom parcurge un traseu pe drumuri forestiere si pasiuni alpine, cu lungime de 12 km si  diferenta de nivel de 320 m.

Cine: Iesirea este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet. Mai multe detalii
In cazul in care doriti sa deveniti membru, va rugam sa completati Formularul de Inscriere

Nivel minim: Aceasta tura este recomandata copiilor de nivel mediu sau avansat (cu cel putin o Tabara de Echitatie sau un numar echivalent de ore de echitatie)

Ce oferim: Sunt 2 variante:
– Varianta All Inclusive, care include echipament echitatie, cal, ghid traseu, masa picnic, supraveghere, vizita Manastire, transport Bucuresti – Campulung si retur;
– Varianta Just Ride, care contine echipament echitatie, cal si ghid traseu;

Cost: 300 lei (All Inclusive), 200 lei (Just Ride). Reducere 10% pentru detinatorii de carduri Weekend Activ Mai multe detalii

Inscrieri: aici. Termenul limita este marti, 15 octombrie, ca sa stim cum sa ne organizam. Functie de prognoza meteo pot aparea modificari. Urmariti actualizarile aici.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata imagini de la ultima tura calare

Va asteptam cu drag!


Weekend Activ este un proiect Tabere cu Suflet prin care ne propunem sa promovam un stil de viata sanatos in randul Copiilor, prin stimularea Competitiei si a Sportului in natura. In cadrul proiectului, in afara de Ciclism, Alpinism, Schi sau Snowboarding, organizam si alte iesiri la Echitatie, Caiac, Rafting, Canioning, Windsurf, Zbor cu Parapanta sau cu Avion ultrausor.

Foto: Tabere cu Suflet

2 thoughts on “Weekend Activ Calare”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s