Alpinism, Sinaia, Tabere cu Suflet, Weekend Activ

Weekend Activ la Catarat

TabereCuSuflet0103In luna octombrie reluam traditia iesirilor la Escalada pe stanca! Vom merge la faleza Sf.Ana de la Sinaia unde ne vom catara pe traseele Tabere cu Suflet, iar la final vom avea o noua etapa a Cupei Tabere cu Suflet la Escalada! Dupa concurs vom face rapel, iar cei mici vor participa la un Treasure Hunt in care vor cauta Comoara Piticilor:)

catarat1Weekend Activ la Catarat

Ce: Alpinism

Cand: Duminica, 27 octombrie

Unde: Sinaia

Cine: Iesirea este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet, indiferent de varsta sau de nivel. Mai multe detalii
In cazul in care doriti sa deveniti membru, va rugam sa completati Formularul de Inscriere

Dificultate traseu alpinism: La faleza Tabere cu Suflet se pot escalada 3 trasee de alpinism de grad redus (3-4 UIAA). Traseele sunt bine asigurate si sunt ideale pentru initiere.

Ce oferim: Initiere & instruire alpinism (Just Climb) sau transport, masa picnic, supraveghere, initiere & instruire & echipament alpinism / ghid drumetie (All Inclusive).

Contributie: Just Climb 100 lei; All inclusive 150 lei. Reduceri 20% pentru detinatorii de carduri Weekend Activ Mai multe detalii

Inscrieri: aici Termenul limita este marti, 22 octombrie, ca sa stim cum sa ne organizam. Functie de modificarile in prognoza meteo pot aparea schimbari. Urmariti actualizarile aici: blog.taberecusuflet.ro.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cum a fost la ultima iesire la catarat.

Va asteptam cu drag!


Weekend Activ pe Munte este un proiect Tabere cu Suflet, care se desfasoara in perioada mai – noiembrie si care are ca obiectiv promovarea miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa organizam ateliere de alpinism si sa transmitem copiilor si / sau adultilor notiuni de catarat. De asemenea ne propunem sa impartasim bucuria mersului pe munte, descoperind zone frumoase si povestind legende ale muntelui.

Foto: Tabere cu Suflet

4 thoughts on “Weekend Activ la Catarat”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s