Filantropica, Tabere cu Suflet, WeCare

WeCare pentru 10 Case

WeCareAndreiHuttnerSuntem asaltati de o multime de cereri de ajutor. Incercam sa empatizam cu toti cei care ni se adreseaza, direct sau indirect, si incercam sa ajutam cat mai multe persoane cu resursele pe care le avem. Daca nu reusim, publicam cererea pe pagina WeCare Filantropica, cu speranta ca alti oameni inimosi sa poata ajuta la randul lor!
De curand am aflat de initiativa lui Andrei, un prieten de la competitiile de ciclism, care vrea sa construiasca 10 case pentru familii vulnerabile!

Dar sa il lasam pe Andrei sa isi prezinte singur proiectul:

“Hai să împlinim un vis împreună!

Numele meu este Andrei Hüttner. Si sunt dependent de Big Build!
Am fost alaturi de Habitat for Humanity Romania in ultimele proiecte Big Build, invatand sa depasesc prejudecati, invatand sa lucrez in echipe mixte alaturi de campioni olimpici, invatand sa cred ca un vis de o viata se poate implini in 5 zile. Si nu m-am oprit aici! Am plecat alaturi de Habitat pana in Africa, in Malawi, in dorinta de a construi 2 case pentru familii greu incercate de viata. A fost si va ramane o experienta greu de exprimat in cuvinte, un cumul de trairi si o resetare a valorilor de viata pe care le doresc fiecaruia dintre voi.
Anul acesta ma intorc la Big Build 2019. Nu aveam cum sa lipsesc!
Merg la Vaideeni, jud. Vâlcea, unde voi construi 10 case pentru 10 familii extrem de vulnerabile, care acum trăiesc în condiții greu de imaginat. Cinci dintre familii au rămas fără case în 2015, când inundațiile puternice le-au distrus locuințele. De atunci, sunt nevoiți să locuiască în containere. Aici gătesc și dorm, aici copiii își fac lecțiile și se joacă. În cutii metalice în care iarna este frig și vara este cald. În care utilitățile se rezumă la curent electric improvizat. Fără apă, căldură sau toaletă.
La BIG BUILD 2019, le vom schimba pentru totdeauna viața. Eu și sute de voluntari vom construi pentru ei un cămin adevărat.
Pentru asta, am nevoie de ajutorul tău. Mi-am propus sa strâng 1000 RON, cu care Habitat for Humanity va acoperi o parte din costurile materialelor de construcții pentru casa la care voi lucra.
Orice donație, oricât de mică, înseamnă foarte mult pentru aceste familii.
Hai alaturi de mine in aceasta misiune! Iti multumesc!

Mai multe detalii pe pagina proiectului

(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea sursei si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea informatiilor. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

Sursa: Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s