Predeal, Ski, Snowboard, Tabara Vacantei, Tabara Veseliei, Tabere, Tabere cu Suflet

Casa noua pentru Taberele Vacantei

TabereCuSuflet0004Sezonul acesta, in timpul   Vacantei de Anul Nou sunt programate doua Tabere de Schi: Tabara Vacantei si Tabara Veseliei! Vom merge ca de obicei la Predeal, intr-o locatie noua insa!

Timp de mai bine de 10 ani, incepand din vara lui 2008, am reusit sa mentinem pretul la toate activitatile noastre, fie ca este vorba de Tabere de Schi, Tabere de Vara sau Activitati de Weekend! Am facut acest lucru gandindu-ne exclusiv la copiii care beneficiaza de aceste programe. Nu a fost usor insa! Caci de multe ori am intrat contradictie cu furnizori care considera ca “scopul unei societati comerciale in sine este de a face profit“, uitand ca sunt lucruri mai importante totusi decat profitul!

Din pacate, anul acesta nu am reusit sa mai gasim o cale sa tinem in frau pretentiile furnizorilor, care pur si simplu au explodat, costul pentru cazare si masa crescand cu 200%, sau chiar mai mult! Din discutiile avute cu prietenii din turism, aceasta explozie a fost cauzata de presiunea uriasa pusa pe Vacanta de Anul Nou dupa modificarea Anului Scolar si anularea Vacantei intersemestriale, precum si de efectul inflationist al emiterii Tichetelor de Vacanta:(

In urma acestei cresteri atipice, am fost si noi nevoiti sa majoram anul acesta preturile la Taberele de Schi si Snowboard cu 50 Euro, de la 280 Euro la 330 Euro. Ne cerem scuze pentru aceasta crestere si va asiguram ca am luat decizia dupa un lung timp de gandire! Am luat in calcul chiar sa si renuntam:(

La taberele din timpul vacantelor presiunea a fost si mai mare, astfel incat singura varianta ramasa ar fi fost o crestere si mai mare. Mai mult, ar fi trebuit sa renuntam la facilitatile oferite, inclusiv la cea de Early Booking. Am considerat aceste conditii inacceptabile, de aceea am decis sa cautam o alternativa pentru aceasta perioada.
Asadar iata, dupa 5 ani de tabere la Hotel Atelier am inceput cautarea unei noi Case pentru Tabere cu Suflet. Si sansa ne-a suras, pentru ca am gasit un loc cu (si mai) multa caldura – este vorba despre pensiunea Kasa Verde:) Deocamdata aici vom merge doar in cele doua tabere din timpul vacantei de Anul Nou, in restul perioadelor urmand sa stam tot la Hotel Atelier sau Hotel Cool. Daca ne simtim bine, pe viitor s-ar putea sa ne mutam de tot:)

In total sunt 20 de locuri in camere duble sau triple, precum si intr-un apartamanet. Toate camerele au baie in camera.  Sala de mese este foarte incapatoare si bucataria este spatioasa, iar de gatit ne va gati Cami:) In cele doua tabere din timpul vacantei vor fi grupe de incepatori, intermediari si avansati, nu si de debutanti. Am masurat cu pedometrul distanta pana la partie si am gasit ca pana la teleschi sunt 350 m, iar pana la babyski 400 m.  Vom incerca sa gasim un alt centru de inchirieri, pentru a fi mai aproape de aceste partii.

Locurile sunt limitate, ca urmare va rugam sa va grabiti daca doriti sa veniti. Inscrierea se poate face aici, iar rezervarea devine ferma dupa plata unui avans in contul Asociatiei. Mai multe detalii despre cele doua tabere gasiti aici

Iata cateva poze de la plimbarea pe care am facut-o in acest weekend la pensiune:

 

 

Foto: Tabere cu Suflet

3 thoughts on “Casa noua pentru Taberele Vacantei”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s