Tabere cu Suflet, WeCare

Mesaje ratacite

00005Luna trecuta am fost nevoiti sa schimbam firma care gazduieste siteul taberecusuflet.ro. In timpul procesului de mutare mai multe mesaje s-au ratacit in eter si nu au mai ajuns in casuta noastra de email:( Dupa mai bine de o luna de sapaturi am reusit sa recuperam aceste mesaje, urmand ca in cel mai scurt timp sa ne facem datoria sa raspundem la ele!

Incepand din 2009 siteul nostru a fost gazduit la romarg.ro.
Dupa o colaborare de mai bine de 10 ani, luna trecuta am fost anuntati ca ni s-a upgradat contul si ca am trecut la un tarif superior. Anuntul a fost facut printr-o somatie de plata, in care scria ca daca nu platim noua facxtura in termen de 15 ziel, serviciul va fi suspendat. Am fost putini surprinsi de aceasta decizie luata unilateral, caci nu am fost intrebati de modificare si nimeni nu ne-a cerut acordul!
Cum vara suntem in plina perioada de tabere, am trimis un email in care am cerut o amanare de o luna pentru a putea lua o decizie. Ni s-a raspuns ca vor tine cont de aceasta cerere. Dupa 15 zile insa ne-am trezit fara site functional, asa ca am fost nevoiti sa schimbam rapid providerul. A fost o experienta neplacuta, din care am invatat cat de putin conteaza contractele pentru unii si cat de putin business ethics exista.

Din pacate, in timpul procesului de mutare a siteului s-au pierdut mai multe mesaje trimise catre adresele noastre de email. Emailurile afectate sunt din perioada 17 – 31 august 2019. Imediat cum am realizat lipsa mesajelor am inceput efortul de recuperare si, dupa mai bine de o luna am reusit:)
Ne cerem scuze pentru acest incident si, cu scuzele de rigoare, promitem sa raspundem in cel mai scurt timp la toate aceste mesaje!

Foto: Tabere cu Suflet

1 thought on “Mesaje ratacite”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s