Buila Vanturarita, Drumetie, Inot, Tabere cu Suflet, Weekend Activ

Weekend Activ in Parcul National Buila Vanturarita

Mountain landscape with sheepfold in Carpathian Mountains, RomanSaptamana aceasta vom merge la Olanesti, pentru un Weekend Activ in aceasta minunata zona! Vom face drumetii in Parcul National Buila Vanturarita, vom descoperi vechi Manastiri ascunse printre stanci si ne vom umple de pacea locului! Vom sta la un hotel cu piscina termala, asa ca ne vom bucura de apele binefecatoare, atat de apreciate inca de pe vremea romanilor:)

SchitulPahomie1Parcul National Buila Vanturarita este situat in Muntii Capatanii. Chiar daca nu impresioneaza prin inaltime, este considerata, pe buna dreptate, o mica bijuterie datorita frumusetii salbatice a locurilor si a reperelor spirituale. Aici intalnim pereti inalti de calcar, chei adanci, pesteri spectaculoase, precum si trei dintre cele mai vechi si mai frumoase schituri din Tara Romaneasca!

Weekend Activ pe Carari de Munte

Ce: Drumetie, Balaceala

Cand: 5-6 octombrie

Unde: Olanesti

Ce oferim: cazare o noapte, 4 mese + gustari, transport din Bucuresti, ghid & drumetie si garantia unui weekend minunat:)

Cost: 450 lei. Reducere 20% pentru copiii sub 10 ani si pentru detinatorii de carduri Weekend Activ Mai multe detalii

Inscrieri: aici. Dupa ce va inscrieti veti primi programul detaliat cu ora si locul de intalnire. Data limita pentru inscriere este marti, 1 octombrie.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cateva imagini de la ultimul Weekend Activ in zona.

Va asteptam cu drag!


Weekend Activ este un proiect Tabere cu Suflet prin care ne propunem sa promovam un stil de viata sanatos in randul Copiilor, prin stimularea Competitiei si a Sportului in natura. In cadrul proiectului, in afara de Ciclism, Alpinism, Schi sau Snowboarding, organizam si alte iesiri la Echitatie, Caiac, Rafting, Canioning, Windsurf, Zbor cu Parapanta sau cu Avion ultrausor.

Foto: Lucian Bolca

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s