Fotbal, Sport, Tabere cu Suflet, WeCare

Micii Suporteri

UEFA_Euro_2020In urma anuntului facut de Federatia Romana de Fotbal, invitam la randul nostru copiii sub 14 ani sa asiste la meciul de fotbal dintre Romania si Norvegia de joi, 15 noiembrie, din preliminariile Euro 2020. Intrarea este gratuita, iar invitatia are loc prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii.

Din pacate, echipa nationala de fotbal a Romaniei a fost sanctionata de UEFA cu disputarea unui meci fara spectatori. Ca urmare, meciul dintre selectionatele Romaniei si Norvegiei de joi, 15 octombrie, ora 21:45, se va desfasura cu tribunele goale.

Printr-o derogare de la decizia UEFA, la meci vor putea, totusi, participa ca spectatori, copiii sub 14 ani.
Sub sloganul Vino să susținem tricolorii pe Arena Națională!, Federatia Romana de Fotbal  a elaborat un plan astfel incat copiii care indeplinesc aceasta conditie, sa vina sa asiste la meci si sa ii incurajeze pe tricolori. Iata mai multe detalii, luate de pe siteul FRF:

Cine are acces pe stadion

  • Copiii care nu au împlinit 14 ani din cadrul instituțiilor de învățământ preșcolare sau școlare, publice sau private, din cadrul academiilor și școlilor de fotbal, precum și legitimați la cluburi cu grupe de copii și juniori.
  • Grupul de copii va fi insotit de un adult – reprezentant al Asociatiei Tabere cu Suflet.

Inscriere

  • Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul Micii Suporteri. Data limita impusa de FRF este vineri, 4 octombrie, insa pentru centralizarea datelor va rugam sa completati formularul cu o zi mai devreme. Va multumim

Program

  • Partida va avea loc joi, 15 octombrie, la ora 21:45. Din păcate, data și ora au fost stabilite de UEFA și nu pot fi modificate:(

Alte informatii

  • Copiiii vor beneficia de un pachet compus dintr-o băutură răcoritoare și o gustare, puse la dispozitie de FRF.

 

1 thought on “Micii Suporteri”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s