Tabere cu Suflet

Asociatia Tabere cu Suflet

taberecusuflet045Incepand de anul viitor, Tabere cu Suflet se transforma intr-o Asociatie cu circuit inchis! Astfel programele WeCare , Taberele, iesirile de Weekend, si celelalte activitati ale Asociatiei vor fi deschise exclusiv membrilor.

Dupa cum anuntam inca de anul trecut, a venit momentul ca activitatile si programele Tabere cu Suflet sa fie limitate la membrii Asociatiei. Facem acest pas cu speranta ca ne va aduce mai aproape unii de altii si ne va apropia de obiectivele propuse.

Aderarea se poate face, ca pana acum, prin completarea Formularului de Inscriere si semnarea Cererii de Adeziune. Incepand din 2020 insa va exista si un criteriu subiectiv, la Asociatie putand adera doar persoanele care impartasesc Valorile Tabere cu Suflet. De aceea preferam sa primim doar pe cei pe care ii cunoastem, care au mai fost in Tabere, Weekenduri Active sau la Competitii, sau care au o recomandare de la cineva pe care il cunoastem. Prin acesta decizie speram sa putem oferi Satisfactie 100% si celor din Tabere, nu numai la concursuri si, de asemenea, sa facem inutil proiectul WeCare pentru o Lume mai Buna!

Pentru o informare cat mai corecta iata pasajele din statutul Asociatie referitoare la scop si obiectiv, precum si la membri:

Scop si Obiective
Asociatia Tabere cu Suflet are ca scop principal promovarea sportului la copii cu varste intre 3 si 18 ani, ca mijloc de recreere, pentru a asigura dezvoltarea armonioasa psiho-motorie a acestora, afirmarea pe plan sportiv si dezvoltarea simtului competitional. Pentru indeplinirea scopului propus, Asociatia are in vedere mai multe obiective:

 • organizarea de Tabere si activitati de Weekend pentru copii si parinti, cu specific sportiv, dar si cultural sau educativ, in Romania sau in strainatate,
 • efectuarea unor campanii de promovare a activitatilor sportive in randul copiilor si adultilor, prin incurajarea practicarii acestora, astfel incat copiii sa faca miscare in natura si sa participe la competitii,
 • organizarea de competitii in mai multe ramuri ale sportului (Schi, Snowboard, Ciclism montan, Atletism, Inot, Tenis, Echitatie, etc)
 • efectuarea de antrenamente pentru sporturile mentionate in vederea participarii la competitii interne si internationale la toate nivelele de varsta,
 • organizarea de cursuri de instruire si dobandire a capacitatii de a practica sporturile mentionate.

Membri
Conform statutului, Asociatia Tabere cu Suflet sunt 4 categorii de mebri:

 • Membri Sustinatori: Parintii copiilor participanti, precum si alte persoane care adera la scopul Asociatiei si care sprijina moral si material Asociatia in realizarea obioectivelor acesteia. Numarul de membri sustinatori nu este limitat.
 • Membri Asociati: Persoane care se asociaza ulterior fondarii Asociatiei, care contribuie moral si material la constituirea patrimoniului si care, prin activitatea lor, sprijina asociatia in realizarea obiectivelor acesteia.
  Din aceasta categorie fac parte persoanele care, prin contributiile lor morale si materiale, au un impact major in realizarea obiectivelor Asociatiei, instructorii si supraveghetorii Asociatiei, alte persoane implicate in mod direct in organizarea programelor.
 • Membri Fondatori: Membrii care au fondat Asociatia si care contribuie moral si material la constituirea patrimoniului zi la realizarea obiectivelor Asociatiei. Asociatia Tabere cu Suflet are 3 membri fondatori.
 • Membri de Onoare: Personalitati marcante ale vietii sportive sau culturale, care s-au remarcat, cu deosebire, in domeniile de interes ale Asociatiei si care, prin activitatea lor, sprijina Asociatia in realizarea obiectivelor acesteia.

Iata lista Membrilor.
Mai multe detalii pe pagina Asociatiei

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s