Mos Craciun, Predeal, Ski, Snowboard, Tabere, Tabere cu Suflet

Tabara lui Mos Craciun

moscraciunIarna bate la usa iar sezonul Taberelor de Schi si Snowboard se apropie cu pasi repezi!
Anul acesta onoarea de a deschide balul ii revine Taberei lui Mos Craciun din 18 – 23 decembrie:) Pregatiti-va asadar schiurile, caci mai avem de asteptat doar doua luni!
Iar vestile bune nu se incheie aici, caci pana la sfarsitul saptamanii puteti beneficia de o reducere de 10% prin programul WeCare Early Booking!

La fel ca de fiecare data in ultimii ani, Tabara lui Mos Craciun are loc la Predeal, in perioada 18-23 decembrie. Vom sta tot la Hotel Atelier, langa partie, si vor fi mai multe grupe, inclusiv pentru cei care pun pentru prima oara schiurile in picioare! In aceasta perioada partia este libera, asa ca vom profita din plin:)

Daca va faceti griji de zapada, sa stiti ca la Predeal sunt tunuri si, cel putin pana acum, nu am avut probleme. Iata cum a fost in aceasta tabara in ultimi 9 ani!

Inscrierile se pot face aici, iar avansul poate fi platit in contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti “Contract Sponsorizare”, contractul gasindu-se aici.
Pentru plata unui avans pana vineri, 18 octombrie, beneficiati de o reducere de 10% prin programul Early Booking, pretul total al taberei fiind de 1415 lei.

Update: Pentru a sprijini inscrierile in aceasta tabara, am prelungit data limita pentru Early Booking pana marti, 22 octombrie. Astfel, pentru plata unui avans pana la aceasta data puteti beneficia de o reducere de 10% prin programul Early Booking!

Pentru mai multe informatii va rugam nu ezitati sa ne contactati. Va multumim si va asteptam cu drag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s