Caiac, Ciclism, Snagov, Tabere cu Suflet, Weekend Activ

Toamna la Snagov

TabereCuSuflet0108In ultimul weekend de octombrie am profitat de vremea minunata si am mers cu bicicletele si caiacele in Rezervatia de Nuferi de la Snagov!

De dimineata un strat subtire de ceata acoperea lacul, filtrand caldura soarelui. Ca sa ne inclazim ne-am urcat pe biciclete si am pornit sa pedalam prin padurea frumoa colorata. In grup erau si cativa copii mai mici, in frunte cu Tudor de 5 ani si 9 luni, asa ca am schimbat putin traseul astfel incat sa nu fim nevoiti sa traversam soseaua. Am mers pe aleea principala pana la foisorul de vanatoare, de unde ne-am abatut spre padurea de stejari, apoi ne-am intors in sat pe la bariera. In total am pedalat 10 km prin padure, o distanta remarcabila pentru Tudor si ceilalti micii biciclisti:)

In partea a doua zilei soarele a inceput sa incalzeasca mai tare, astfel ca am ajuns pana la urma la cele 22 de grade promise de meteorologi:) Nu am stat mult pe ganduri, ne-am suit in caiace si am vaslit pe Lacul Snagov, printre nuferii multicolori! Am vazut nuferi roz si nuferi albi, precum si o multime de gaste, lisite, iar copiii au vazut chiar si o lebada!

Iata pozele din aceasta zi minunata:

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s