Drumetie, Sinaia, Tabere, Tabere cu Suflet, Toamna

Tabara Toamnei – Inceputul

TabereCuSuflet0074Astazi, la Sinaia, in prima zi a Taberei de Toamna am avut parte de mult soare si caldura:) Am profitat de vremea frumoasa si am mers in “Parcul bantuit”, apoi am continuat plimbarea cu o scurta drumetie pe munte!

Tabara a inceput cu intalnirea de dimineata, de la microbuz. A urmat drumul pana la Sinaia, pe parcursul caruia am legat primele prietenii:)

Dupa ce ne-am cazat si am mancat, am iesit in curte unde am facut mai multe jocuri de cunoastere si am spus Povesti, apoi ne-am luat rucsacul si am plecat sa facem un traseu pe Valea Zgarbura. Pe drum ne-am oprit la “Parcul bantuit” – un parc aflat la marginea padurii, care si-a capatat numele de la povestile spuse in anii trecuti. Aici am petrecut mai mult timp, ne-am dat in leagane, ba chiar am facut si un mic concurs de escalada pe structura artificiala. De aici ne-am afundat in padure, mai intai pe drumul forestier ce urca pe Valea Zgarbura, apoi pe o poteca firava, pana aproape de Calea Codrului.
Seara am avut atelier de pictura, am spus noi Povesti, apoi ne-am dus la culcare!

Aceasta a fost prima zi de tabara. Maine, daca vremea va fi la fel de frumoasa, vom merge la catarat pe stanca!

Iata cateva poze de astazi. Din pacate nu am nimerit setarile, asa ca pozele reflecta doar o mica parte din frumusetea acestei zile:( Speram sa va placa totusi:)


Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s