Alpinism, Competitii, Sinaia, Tabere, Tabere cu Suflet, Toamna, Weekend Activ

Tabara Toamnei – La Catarat

TabereCuSuflet0207Astazi a fost zi de Micii Alpinisti pentru copiii din Tabara de Toamna🙂 Am avut parte de o noua zi superba, de toamna, asa ca ne-am echipat cu casti si hamuri si am urcat la faleza Sf.Ana unde ne-am catarat pe Traseul Tabere cu Suflet!

Ziua buna se cunoaste de dimineata, asa ca la inviorare am avut parte de un soare cald si stralucitor:) A urmat micul dejun, apoi ne-am luat echipamentul si am pornit spre stanca Sf.Ana.

La activitatile de astazi au participat si doi copii, membri ai Asociatiei Tabere cu Suflet, prin programul Weekend Activ. Dupa ce am vazut locul vechiului schit inaltat de calugarii de la Athos si am aflat povestea Tablitelor de la Sinaia, am montat o mansa si am trecut pe modul Catarare:)
Traseul Tabere cu Suflet are lungimea de 20 m si este de dificultate redusa. Copiii au urcat pe rand, unul cate unul, fiecare pana unde a putut, iar multi dintre ei pana in Top! Cel mai placut impresionati am fost de mezinul trupei, Tudor, care la cei 5 ani ai sai a reusit sa urce foarte bine, trecand peste cota de 8 m:)
A avut loc si un concurs de catarare ale carui rezultate se gasesc pe siteul competitiei.

Seara am jucat Mafia si ne-am uitat pe poze impreuna cu copiii. Sunt peste 400 si speram sa va placa la fel de mult cum ne-au placut si noua:

Foto: Mihai Girancsi, Tabere cu Suflet

1 thought on “Tabara Toamnei – La Catarat”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s