Drumetie, Sinaia, Tabere, Tabere cu Suflet, Toamna

Tabara Toamnei – La Zapada

TabereCuSuflet0137Astazi a venit iarna in Tabara de Toamna! Ne-am bucurat de prima ninsoare, am facut oameni de zapada si am cautat Comora Spiridusilor:)

De cand suntem in Tabara Toamnei am schimbat 3 anotimpuri: cand am venit era vara, ieri am avut o zi de toamna, iar astazi a venit iarna! De dimineata, la inviorare, frigul era patrunzator, iar pe munte copacii erau pudrati cu zapada.
Planul pentru astazi era sa cautam Comoara Spiridusilor, asa ca la micul dejun i-am intebat pe copii daca vor sa urce pe munte, in cautare de comori, sau vor o plimbare mai usurica, in parc si la Peles. La unison au ales varianta pe munte, atrasi de comoara si de prima zapada:)
Asa ca ne-am echipat cu manusi si caciula si am plecat pe munte. Mai intai am invatat sa ne orientam cu busola, apoi, urmarind indiciu cu indiciu, am pasit  pe Traseul Spiridusilor. Pe drum ne-am jucat cu zapada, am facut niste bulgari uriasi si am construit primii oameni de zapada! Iar la final munca ne-a fot rasplatita, caci Spiridusii au fost darnici si ne-au lasat sa gustam din gustoasa comoara 🙂

Dupa-amiaza am jucat Dixit, apoi ne-am scos costumele de Halloween si ne-am pregatit de petrecere:) Seara, dupa defilarea costumelor, am iesit la o plimbare cu tortele pana in Parcul batuit! Asa s-a incheiat aceasta zi minunata:) Daca nu credeti iata pozele:

Foto: Tabere cu Suflet

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s