Tabere cu Suflet, WeCare

0755 T A B E R E

OrangeDupa mai bine de 10 ani in care am fost alaturi de Orange, numarul de tabere – 0755 T A B E R E sau 0755 822 373 – a fost portat in alta retea!

Se pare ca in pofida cresterilor nemasurate ale salariilor si pensiilor, 2019 a fost un an foarte greu pentru multe firme locale sau multinationale! Caci cum altfel sa explicam actiunile unor firme ca Romarg (iata povestea) sau, mai nou, Orange, care au decis in mod unilateral sa modifice contractul si sa cresca pretul abonamentelor, motivand ca vor sa ne ofere “posibilitatea de-a beneficia de oferte competitive din punct de vedere al costurilor si resurselor”!? Probabil ca vanzarile au scazut atat de mult incat au decis sa renunte la “business ethics”. Si la business in definitiv, caci oricat de mult am vrea sa le ajutam, stiindu-le in nevoie, nu putem sa nu ne protejam. Si sa le multumim totodata, caci ne-au ajutat sa gasim o cale mai buna:)

Pe scurt, dupa ce in luna august am fost nevoiti sa schimbam societatea care gazduia site-ul, doua luni mai tarziu am primit un SMS de la Orange cu urmatorul continut: “Salut! Incepand cu data de …. vei beneficia de noul pachet Orange Me Start fara roaming…,” [urmeaza, pe 3 randuri, beneficiile, cu minute fara numar, GB in cantitati industriale, si alte trufandale] “Daca nu esti de acord cu aceasta modificare, poti solicita in magazine sau la Serviciul Clienti, in 30 de zile de la primirea acestui SMS, denuntarea unilaterala a contractului pentru acest numar, fara penalitati. In cazul in care nu vom primi niciun raspuns in acest termen, vom considera ca ai acceptat noua oferta.
Mai multi bani hai, mai merge, dar fara Roaming? Cand suntem in taberele din Austria sau din Bulgaria ce facem, inchidem Asociatia?! Asa ca am pus mana pe telefon si am sunat la 300 si i-am rugat sa ne ajute sa gasim o soluite. Si am sunat, si am sunat, si am vorbit cu vreo 4 operatori, si fiecare stia altceva, si spunea ca ce stie el e bine si ce stie celalalt nu, pana nu am mai stiut nici noi nimic. Asa ca ne-am luat traista in bat si inima in dinti si am trecut puntea la Digi!
Portarea va avea loc incepand din 15 noiembrie. Ne cerem de pe acum scuze pentru eventualele intreruperi in comunicare si speram sa ne reuzim cat de curand:)

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s