Micii Campioni, Predeal, Ski, Tabere, Tabere cu Suflet

Tabere pentru Micii Campioni

taberecusuflet0416Micii schiori au de unde alege sezonul acesta, caci in perioada ianuarie – martie 2020 sunt programate nu mai putin de cinci Tabere de Schi si Snowboard pentru copii intre 3 si 7 ani, la Predeal, Poiana Brasov si Azuga:)
Prima este Tabara Micii Campioni din 18 – 23 ianuarie de la Predeal, iar vestile bune nu se opresc aici:) Termenul de Early Booking s-a prelungit, astfel ca pentru plata unui avans pana luni, 25 noiembrie, beneficiati de o reducere de 12%!
Tabara Micii Campioni isi deschide portile in 18 ianuarie, la Predeal!
Vom sta la Hotel Cool si vom shia pe partia Clabucet si pe Cocosul. Cei care nu au mai pus schiurile in picioare vor invata prin metoda fara plug. La sfarsitul fiecarei perioade, toti copiii vor participa la un concurs de schi ce conteaza pentru Cupa Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard!

Pentru plata unui avans pana la inceputul saptamanii viitoare beneficiati de o reducere de 12% prin programul Early Booking. Inscrierile se fac aici

Mai multe detalii despre tabara gasiti aici. Pentru orice alte informatii, va rugam nu ezitati sa ne contactati. Va multumim si va asteptam cu drag:)

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s