Mos Craciun, Tabere cu Suflet

Apel pentru Tabara lui Mos Craciun

taberecusuflet0008-3Tabara lui Mos Craciun incepe fix peste 3 saptamani! Desi toate locurile s-au ocupat demult, unul nu fost inca revendicat, in sensul ca desi avansul a fost platit inca din luna august, pana acum nu s-a facut nicio inscriere si nimeni nu ne-a contactat in legatura cu acest loc! Va rugam asadar sa va Inscrieti si sa ne Contactati cat mai curand, in cazul in care nu ati facut-o inca, pentru a va putea aloca locul respectiv!

Este o situatie in premiera in cei peste 10 ani de tabere!
Tabara lui Mos Craciun are loc la Predeal, in perioada 18-23 decembrie, iar inscrierile s-au deschis inca din luna august. Procedura de inscriere presupune in principal doua lucruri: in primul rand completarea formularului de inscriere de pe site, in urma careia se face rezervarea locului in sistem, apoi plata avansului, in urma careia este blocat locul rezervat.

Daca uitati sa va inscrieti si nu ne contactati, chiar daca ati platit avansul, atata timp cat nu stim cine a facut plata ne este practic imposibil sa alocam locul respectiv! De aceea va rugam din suflet, daca doriti sa veniti in aceasta tabara, sa ne contactati cat de curand!

Saptamana viitoare vor fi comunicate ultimele detalii despre tabara, inclusiv despre plecare, si vom avea nevoie, la randul nostru, de o serie de informatii de la parinti (spre exemplu daca vine copilul cu noi cu trenul, daca inchiriaza echipament, nivelul la schi etc). Din acest motiv, daca nu primim niciun raspuns pana vineri, 13 decembrie, (cu 5 zile inainte de inceperea taberei), vom considera locul eliberat si il vom oferi altui copil inscris, aflat pe lista de asteptare. Va multumim pentru intelegere!

Foto: Calina Tudor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s