Sinaia, Ski, Snowboard, Tabere cu Suflet, Weekend Activ

Weekenduri Active la Schi

OLYMPUS DIGITAL CAMERALa munte a nins, asa ca este vremea sa schimbam bicicletele pe schiuri:) Daca vremea ne va ajuta, prima iesire la schi va fi weekendul viitor, apoi Weekendurile Active la Schi si Snowboard vor continua, ca de obicei, pana la sfarsitul primaverii!

Vremea se pare ca tine cu noi, in sensul ca la munte va fi frig si va mai ninge, speam doar sa porneasca si cablurile pana weekendul viitor! Daca totul decurge conform planului, vom merge sambata, 7 decembrie, la Sinaia si vom urca la Cota 2000 sa ne dezmortim picioarele si sa facem primele viraje:)

Weekend Activ pe Partie

Unde: Sinaia

Cand: Sambata, 7 decembrie

Ce: Schi sau Snowboard

Nivel recomandat: Avansat. Fiind vorba de o iesire la inceput de sezon iar partiile nefiind pregatite inca, este mai dificil pentru copiii care nu au un anumit nivel.

Cine: Iesirea este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet. Mai multe detalii
In cazul in care nu sunteti membru si doriti sa deveniti, va rugam sa completati Formularul de Inscriere. Daca vreti sa veniti doar sa ne cunoasteti, va asteptam ca invitat:)

Competitie: De obicei, la iesirile la schi organizam cate un concurs de Schi si Snowboard. Daca vor fi conditiile necesare iar partia va fi batuta, vom concura la etapa a XVII-a a  Cupei Tabere cu Suflet 2019

Ce oferim:
Sunt 3 variante posibile:

  • Just Race: include doar participarea la concurs;
  • Just Ski: include instruire ski, supraveghere pe partie si participarea la concurs;
  • All inclusive: include transport din Bucuresti, masa de pranz stil picnic, instruire schi, supraveghere si participarea la concurs.

Contributie: Just Race – GRATUIT; Just Ski – 100 lei; All inclusive – 150 lei. Pretul include transportul pe cablu pentru instructori, nu insa si pentru participanti.
Reduceri 20% pentru detinatorii de carduri Weekend Activ Mai multe detalii

Servicii suplimentare: Daca nu aveti echipament si doriti sa va ajutam sa inchiriati, va rugam sa ne spuneti cat de repede caci centrele de inchirieri nu s-au deschis inca.

Inscrieri: Daca vreti sa veniti va rugam sa va inscrieti aici. Data limita pentru inscriere este 3 decembrie.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cum a fost la ultimul Weekend Activ la schi.

Va asteptam cu drag!

——————————————————————
Weekend Activ este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea unui stil de viata sanatos in randul Copiilor, prin stimulalarea Competitiei si a Sportului in natura. In cadrul acestui proiect ne propunem sa vara la Catarat, Drumetie, Echitatie, Ture Velo sau Culturale, iar irna la Schi si Snowboard. Astfel putem impartasi si altora bucuria miscarii in aer liber, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s