Predeal, Ski, Tabara Atelier, Tabere, Tabere cu Suflet

Noua Tabara Atelier

TabereCuSuflet068In mod traditional, de ani de zile, la inceput de februarie, in timpul Vacantei Intersemestriale, la Predeal avea loc Tabara Atelier! Intre timp programa scolara s-a schimbat iar vacanta din februarie a disparut, am hotarat totusi sa pastram traditia, schimband profilul taberei intr-una de Pitici:) Asadar ii invitam pe cei mai mici schiori in perioada 2-7 februarie 2020, in noua Tabara Atelier!
Iar vestile bune nu se opresc aici:) Pentru plata unui avans pana marti, 3 decembrie, puteti beneficia de o reducere de 12% prin programul Early Booking!
Tabara Atelier isi deschide portile in 2 februarie, la Hotel Cool, pentru copii incepand de la 4 ani!

Timp de 6 zile, impartiti in grupe pe diferite niveluri, vom shia pe toate partiile din Predeal:) Cei care nu au mai pus schiurile in picioare vor invata alaturi de Camelia, prin metoda fara plug. La sfarsitul taberei, toti copiii vor participa la un concurs de schi ce conteaza pentru Cupa Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard!

Inscrierile se fac aici, iar plata avansului se poate face in contul Asociatiei. Pentru plata unui avans pana marti, 3 decembrie, beneficiati de o reducere de 12% prin programul Early Booking.

Mai multe detalii despre tabara gasiti aici. Pentru orice alte informatii, va rugam nu ezitati sa ne contactati. Va multumim si va asteptam cu drag:)

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s