Tabere cu Suflet, WeCare

WeCare pentru 2 proiecte

TabereCuSuflet0011Anul acesta nu am mai initiat niciun proiect WeCare pentru perioada de Craciun, insa, in spiritul Tabere cu Suflet, am sustinut alte doua proiecte care isi propun sa faca bine: Zambetul din Cutie si Un ghiozdan pentru un copil din Africa!

Campania “Zambetul din cutie” este organizata de Asociatia Sansa Ta si, conform organizatorilor, presupune colectarea unor cadouri de Craciun si distributia lor, in perioada 10 – 20 decembrie 2019, la peste 8000 dintre copiii cei mai saraci din 17 judete ale tarii (50 de sate si comune), selectate in acest an.

Campania “Un ghiozdan pentru un scolar din Africa” a fost initiata de doi participanti la un raliu 4×4 in Africa si presupune colectarea a 5000 de ghiozdane, rechizite si jucarii. Acestea vor ajunge în Sierra Leone cu vaporul, urmând să fie preluate în capitala Freetown și distribuite de cei doi inițiatori ai campaniei, la finalul celor 17 zile de raliu.

Prin aceasta intiativa vor fi ajutati 6 copii. Participarea la aceste doua proiecte a fost demarata la initiativa copiilor Sara si Ted, iar implementarea a fost facuta cu ajutorul Scolii nr. 56 si a Liceului Ady Endre.

Foto: Tabere cu Suflet

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s