Competitii, Italia, Ski, Tabara Campionilor, Tabere, Tabere cu Suflet

Tabara Campionilor

WCupSezonul acesta, Finala Cupei Mondiale la Schi Alpin are loc in Italia, la Cortina d’Ampezzo. Ca de obicei, la mijlocul lunii martie va invitam in Tabara Campionilor sa  o vedem pe viu, la lucru, pe Mikaela Shiffrin si alti eroi ai Circului Alb!

An de an, caruselul Circului Alb se pune in miscare in luna octombrie, pe ghetarul de la Soelden. Urmatoarele etape au loc la mijloc de noiembri, la Levi, in Finlanda, apoi, saptamana de saptamana, Circul Alb programeaza etape in diferite locuri ale lumii, pana la marea Finala care are loc in luna martie!

Finala editiei din acest sezon este programata in 16 – 22 martie 2020, in Alpi Dolomiti, la Cortina d’Ampezzo. Cei mai buni 20 de schiori din fiecare discipline se vor intalni, timp de o saptamana, intr-un adevarat maraton in care vom avea concentrate 11 concursuri de cel mai inalt nivel!

Ca de obicei, vom incerca sa fim si noi prezenti la acest adevarat festival al schiului alpin! Vom avea ocazia sa ii vedem pe eroii Circului Alb evoluand in curse, la antrenamente, si chiar sa vorbim cu ei! Desi sunt cei mai buni schiori ai planetei, sunt oameni deschisi, calzi, gata sa stea de vorba si sa schimbe impresii cu fanii:)

In plus, vom avea parte de o experienta deosebita, Dolomiti Super Ski, cu cei peste 1000 de km de partii, fiind unul dintre cel mai mari spatii schiabile din lume si, in opinia noastra, cel mai frumos! Caci ne aflam in Dolomiti – le montagne più belle del mondo”, adica cei mai frumosi muntii ai lumi, daca este sa ne luam dupa ce spunea Reinhold Messner:) Cert este ca peisajul este superb, iar aici se gasesc partii pentru toate gusturile, inclusiv cea mai dificila partie neagra din lume!

 

Pretul taberei este de 900 Euro. In acest pret se asigura zbor cu avionul, transfer Treviso – Cortina d’Ampezzo, cazare cu mic dejun, ceai si gustari pe partie, skipass, acces in tribune, transfer la partie, supraveghere copii si o experienta memorabila!
Pentru copii mai mari de 12 ani este un cost suplimentar de 75 Euro de la skipass.

Detalii gasiti aici iar pentru Rezervari intrati aici. Rezervarea ferma se face prin plata unui avans de 50%. Termenul limita propus este cu 90 de zile in avans, dupa aceasta data pretul putand creste datorita biletului de avion si a transferului.

Pentru orice detalii nu ezitati sa ne contactati. Va multumim si va asteptam cu drag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s