Tabere, Tabere cu Suflet, Vara

Programul Taberelor de Vara 2020

taberecusuflet00710Nici nu au inceput Taberele de Schi si noi ne gandim deja la Vara:) Pe principiul iarna car si vara sanie, am afisat programul Taberelor de Vara! Iar vestile bune nu se opresc aici, caci pentru rezervare ferma pana de Anul Nou puteti beneficia de o reducere semnificativa prin programul WeCare Very Early Booking!

In 2020 Vacanta Mare se anunta cu multa actiune si voie buna in noi locuri, care mai de care mai frumoase:)

Noutatea Verii o reprezinta Tabara de Sanatate de la Paltinis, in care vom invata despre plante si despre organismul unam, vom face “Gimnastica cu sens”, vom fi Micii Sanitari si vom invata sa dam primul ajutor, vom invata principiile Osteopatiei si ne vom balaci in piscina aplicand in apa diferite miscari invatate. Activitatile vor fi coordonate de D-na Doctor Silvia Marinescu. Mai multe detalii

Dar sa le luam pe rand! Cum se termina scoala, ne luam rachetele de tenis si mergem in Academia de Tenis, apoi ne cataram cu Micii Alpinisti de la Paraul Rece. Urmeaza Tabara pe Carari de Munte de la Poiana Secuilor si Tabara pe 2 Roti in care vom strabate cu biciucleta traseele Tabere cu Suflet de la Sinaia. Vom merge apoi sa invatam sa calarim cu Micii Calareti, dupa care pornim catre Pestera, intr-un decor de vis, alaturi de Micii Cercetasi. Vom pedala printre Cetatile Sasesti din Transilvania, vom merge la mare, mai intai cu Calutii de Mare, la Scufundari si Speologie, iar mai apoi in Tabara de Inot si vom merge din nou sa calarim cu Calareti Veseli. Urmeaza Academia Curajului, care propune nu mai putin de 4 competitii Tabere cu Suflet, Academia de Pictura si vom invata sa Academia de Fotografie🙂
Nu in ultimul rand, vom invata limba Engleza cu Harry Potter chiar la el acasa, iar in septembrie vom merge cu Iahtul in Grecia!
In total sunt peste 20 de tabere, si tot atatea motive de bucurie pentru copii si nu numai:)

Si pentru ca se apropie Sarbatorile, Mosul vine cu inca un motiv de bucurie:) Caci pentru rezervare ferma pana de Anul Nou, puteti beneficia de o reducere de 15% prin programul WeCare Very Early Booking  la toate Taberele de Vara!

Programul complet al taberelor se gaseste aici. Din cauza ca nu toti furnizorii au confirmat, exista posibilitatea ca programul sa sufere mici schimbari.

Daca vreti sa veniti in una din tabere, Inscrierile se pot face aici iar avansul minim, in valoare de 600 lei, poate fi platit in contul Asociatiei Tabere cu Suflet.
Pentru orice detalii va rugam nu ezitati sa ne contactati. Va multumim si va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet

1 thought on “Programul Taberelor de Vara 2020”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s