Sinaia, Ski, Tabere cu Suflet, Weekend Activ

Weekend Activ de Ziua Unirii

TabereCuSuflet0083Pe 24 ianuarie se implinesc 160 de ani de la Mica Unire. Va invitam sa sarbatorim evenimentul intr-o mini vacanta de 3 zile, la schi:) Vom merge intre  24 si 26 ianuarie la Sinaia, unde a nins si este zapada numai buna pentru schi,  vom sta la Cota 1400 si vom schia la Cota 2000  si in Valea Dorului!

Vom sta la Hotel Cota 1400. In fiecare zi vom urca in Valea Dorului, unde vom schia si ne vom da cu placa. In cazul in care bate vantul si nu functioneaza cabina, vom schia la Predeal. Intr-una dintre zile vom participa la un concurs de schi in cadrul Cupei Tabere cu Suflet! Mini Tabara face parte din programul Weekend Activ.

Weekend Activ pe Partie

Unde: Sinaia

Cand: 24 – 26 ianuarie 2020

Ce: Schi sau Snowboard

Nivel recomandat: Intermediar sau Avansat, ca sa ne putem bucura cu adevarat de partiile de la Sinaia:)

Cine: Iesirea este deschisa membrilor Asociatiei Tabere cu Suflet. Mai multe detalii
In cazul in care nu sunteti membru si doriti sa deveniti, va rugam sa completati Formularul de Inscriere.

Ce oferim:
Sunt 3 variante posibile:

  • Just Race: include doar participarea la concurs;
  • Just Ski: include instruire ski, supraveghere pe partie si participarea la concurs;
  • All inclusive: include cazare 2 zile la Hotel Cota 1400 3* sau echivalent, mic dejun si cina la hotel si pranz stil picnic pe partie, instruire schi (3 zile), jocuri de seara, supraveghere, si participarea la concurs. Transportul din Bucuresti se face cu microbuzul si este oferit de Asociatia Tabere cu Suflet in limita locurilor din microbuz.

Contributie: Just Race – ProBono; Just Ski – 100 lei / zi ; All inclusive – 500 lei. Reduceri 20% pentru detinatorii de carduri Weekend Activ Mai multe detalii
Pretul nu include transportul pe cablu si, eventual, inchirierea echipamentului.

Servicii suplimentare: Daca nu aveti echipament si doriti sa va ajutam sa inchiriati, va rugam sa ne spuneti cat de repede.

Competitie: Ca de obicei, vom organiza o noua etapa a Cupei Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard. Este o competitie deschisa, la care poate participa oricine, chiar daca este membru Tabere cu Suflet sau nu. Competitia este gratuita, costurile de participare fiind acoerite prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii.

Inscrieri: Daca vreti sa veniti va rugam sa va inscrieti aici. Avansul este de 250 lei si poate fi platit in in contul Asociatiei.
Atentie: Locurile la aceasta iesire sunt limitate!

Detalii: Pentru mai multe info va rugam nu ezitati sa ne contactati. Iata cum a fost la ultimul Weekend Activ la schi.

Va asteptam cu drag!

——————————————————————
Weekend Activ este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea unui stil de viata sanatos in randul Copiilor, prin stimulalarea Competitiei si a Sportului in natura. In cadrul acestui proiect ne propunem sa vara la Catarat, Drumetie, Echitatie, Ture Velo sau Culturale, iar irna la Schi si Snowboard. Astfel putem impartasi si altora bucuria miscarii in aer liber, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Foto: Tabere cu Suflet

 

4 thoughts on “Weekend Activ de Ziua Unirii”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s