Mos Craciun, Sinaia, Ski, Tabere, Tabere cu Suflet

Tabara lui Mos Craciun – In Valea Dorului

TabereCuSuflet0071 In ziua a doua a Taberei lui Mos Craciun am urcat la Cota 2000 si am schiat in Valea Dorului, unde am avut parte de o zi minunata:)

Cum la Predeal zapada se lasa inca asteptata, am urcat in microbuze si am plecat unii spre Azuga (Ursuletii debutanti), iar celelalte grupe spre Sinaia. Aici conditiile de schi sunt mai bune, asa ca am putut sa ne desfasuram activitatea! In ce priveste debutantii, au schiat pe partia Sorica.  Gasiti mai multe informatii in acest articol. Revenind la restul grupelor de copii, acestia au urcat mai intai cu telecabina la Cota 1400, apoi la Cota 2000, apoi, ajuns pe Platou, au facut cateva miscari de incalzire, dupa care, impartiti pe grupe, au coborat, pe rand, partiile din Valea Dorului! Fluturasii si Furnicutele au ales Varianta, in timp ce Albinutele au schiat mai intai pe Valea Dorului, iar dupa-amiaza au incercat si o Valea Soarelui:)

Seara copiii s-au intrecut intr-un adevarat Show de Talente, transmis live pe pagina de Facebook! “A fost una dintre cele mai reusite editii”, a spus Camelia la final:)

Iata cateva poze de astazi din Valea Dorului:


Foto: Radu Mihai, Tabere cu Suflet

Foto: Tabere cu Suflet

2 thoughts on “Tabara lui Mos Craciun – In Valea Dorului”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s