Mos Craciun, Predeal, Ski, Tabere, Tabere cu Suflet, Weekend Activ

Chapeau pentru Micii Schiori!

TabereCuSuflet0013Mai multi schiori pasionati care au impresionat prin tenacitate si perseverenta in Tabara lui Mos Craciun, vor beneficia de reduceri la Weekendurile Active la Schi prin programul Excelenta Tabere cu Suflet!

In Tabara lui Mos Craciun nu am prea avut zapada la Predeal:( A fost insa o tabara memorabila, in care copiii s-au simtit bine, au schiat in mai multe statiuni, au inotat si au avut parte de o multime de alte activitati interesante:)
In ultima zi a taberei urma sa luam trenul la pranz, asa ca nu am mai putut pleca sa schiem in alta parte, iar copiii au putut sa aleaga ce vor sa faca. Variantele au fost sa mergem pe partie, la Predeal, si sa incercam sa schiem pe peticele de zapada inghetata, sau sa ramana in cabana si sa facem diferite jocuri.
Dintre toti copii, sase au ales sa mearga pe partie sa schieze! Patru erau din grupa Albinutelor, unul de la Furnicute si unul de la Ursuleti.
Dimineata, cand sa ne echipam insa, a inceput sa ploua torential! Niciunul dintre cei sase schiori nu a vrut sa renunte, asa ca am hotarat sa asteptam sa vedem cum evolueaza vremea. Cum ne apropiam de pranz iar afara continua sa ploua cu galeata, din motive legate de sanatatea copiilor, am decis sa ne alaturam celorlalti si sa ramanem in cabana.
Am apreciat insa in mod deosebit dorinta lor de a schia in pofida tuturor obstacolelor si in semn de respect, pentru a incuraja calitati precum tenacitatea si perseverenta, am hotarat sa le acordam o recompensa:)

La sugestia Cameliei, de aceasta recompensa vor beneficia si copiii din grupa Ursuletilor – debutantii care nu au mai pus schiurile in picioare niciodata pana acum. Caci “din lipsa zapezii nu au putut schia cat am fi vrut” si “ar mai fi avut nevoie de o zi de exersat pentru a ajunge la nivelul propus, sa poata cobori singuri o partie albastra gen partia Cocosul”!

In total este vorba de 11 copii care vor beneficia de aceasta recompensa! Premiul consta intr-un eVoucher in valoare de 50 lei, valabil la orice Weekend Activ la schi din acest sezon. Ideea acordarii acestui eVoucher este sa incurajam copiii sa participe la iesirile la schi, iar pretul de 50 lei este pretul mediu, pe zi, al scolii de schi la aceste iesiri. Reducerea se acorda prin programul WeCare Excelenta Tabere cu Suflet, respectiv prin programul WeCare Garantie 100% (pentru debutanti).

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s