Tabere cu Suflet

Magia Continua!

craciun2020Fie ca minunatele sarbatori pe care le traversam sa ne aduca mai multa Pace, Ganduri bune si Intelegere pentru ceilalti si sa avem parte de un An Nou si de un Craciun plin de Magie:)
Iata mesajul primit cu aceasta ocazie de la Maica Anastasia, pentru toti copiii si parintii din Tabere cu Suflet:

“Merry Christmas to all of you! May the divine light coming out of the cave of Bethlehem throw it’s warm shine into your hearts and minds and give you guiding through all the New Year 2020. With much love in Christ – M. Anastasia”

Maica Anastasia este stareta la Manastirea Adormirea Maicii Domnului din Aydemir, Bulgaria. S-a nascut in 1941, la cateva luni dupa ce Germania invadase Rusia. Tatal ei era german iar mama ei din Rusia. Cand rusii s-au intors cuceritori, a trebuit sa fuga impreuna cu parintii ei din fata furiei rosii.
Mai tarziu o regasim ca schioare profesionista. A facut parte si din lotul national al Germaniei, participand chiar  la Jocurile Olimpice. Mai multe despre activitatea ca schioare in Povesti despre Schi.
Este o erudita inascuta, vorbind la perfectie mai multe limbi straine, printre care germana, engleza, rusa si greaca veche.
A reusit sa aduca Pacea in sufletul ei intre cele doua parti beligerante din timpul razboiului si si-a descoperit vocatia pentru biserica ortodoxa. A stat mai intai la o manastrire de maici din Rusia, apoi a plecat in Bulgaria, la Manastirea Aydemir, pe care a refacut-o din temelii si unde s-a nevoit vreme de mai bine de 20 de ani.
Mai multe informatii despre Maica Anastasia gasiti in acest articol

craciun2020

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s