Tabere, Tabere cu Suflet, Weekend Activ

Asociatia Tabere cu Suflet

taberecusuflet513Asociatia Tabere cu Suflet a evoluat de-a lungul timpului de la o entitate cu 3 membri pana la “Familia extinsa” de astazi:) Anul 2020 vine cu cateva schimbari care isi propun sa consolideze acest proiect!

Prima modificare se referea la numarul de participanti pe care membrii Asociatiei Tabere cu Suflet ii pot inscrie la activitatile Asociatiei.
In continuare Taberele, Iesirile de Weekend si celelalte activitati ale Asociatiei sunt disponibile doar membrilor, insa acum un membru poate inscrie oricate rude de gradul I, adulti sau copii.

O alta schimbare anuntata inca de acum un an este cea legata de membrii noi. Incepand din 2020, accesul in Asociatie se poate face doar pe baza unei recomandari. Bineinteles, pot opta sa ramana ca membri cei care au beneficiat in trecut de acest statut, cei care au participat la activitatile Asociatiei sau cei pe care ii cunoastem. Ideea este sa fie impartasite, pe cat posibil, aceleasi Valori in Asociatia Tabere cu Suflet.

Cotizatia anuala ramane neschimbata in 2020, valoarea ei fiind in continuare de 50 lei. Pentru ca ne dorim o colaborare pe termen lung, toate cotizatiile platite in aceasta luna, pentru o activitate din luna decembrie 2019, vor fi valabile si in 2020. Cu alte cuvinte toti cei care au platit cotizatia in aceasta luna pentru a participa la Tabara lui Mos Craciun sau la o alta activitate din luna decembrie 2019, vor avea statut de membru activ pe tot parcursul anului 2020!

Mai multe informatii despre Asociatia Tabere cu Suflet, spre exemplu Scopul si Obiectivele, repere din viata Asociatiei sau informatii despre Membri puteti gasi aici. Daca vreti sa deveniti membru, pana la finalul anului o puteti face completand Formularul de Inscriere si, apoi,  semnand Cererea de Adeziune.
Pentru orice detalii, va rugam nu ezitati sa ne contactati. Va asteptam cu drag alaturi de noi:)

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s