Predeal, Ski, Tabara Veseliei, Tabere, Tabere cu Suflet

Tabara Veseliei – Ultimele Coborari

TabereCuSuflet0029In ultima zi din Tabara Veseliei copiii au avut parte de o ultima incercare, caci partiile erau inghetate mai ceva ca in Frozen! De dimineata am schiat prin Padurea Spiridusilor si pe partia Clabucet, apoi dupa-amiaza ne-am luat la revedere de la tabara si ne-am urcat in tren!

In ziua de duminica cu totii ne simteam  putin  tristi. Intradevar, urma sa ne revedem familia, dar tabara se termina si nimeni nu voia sa renunte la amintirile frumoase  si la oamenii  buni la suflet.

De dimineata am schiat, iar apoi ne-am pregatit de plecarea spre casa.  Ne-am luat ramas bun de la munti, de la partii si de la zapada. Urma sa ne intoarcem inapoi la viata noastra obositoare  de zi cu zi. Ne obisnuisem cu atmosfera primitoare si dispozitia buna a celor din jur. Gandul ca totul era pe cale sa se termine ne intrista. Am mai fi stat sa mancam din mancarea buna a lui Cami, sa ascultam o fetita cantand sau sa vedem pe cineva dansand. Am mai fi schiat pe un strat gros de zapada alba impreuna cu cei trei monitori excelenti. Am mai fi ascultat povestile lui Radu . Dar toate lucrurile frumoase au un sfarsit. Nerabdatori de urmatoarea tabara, am plecat la drum.

Ultimele ore petrecute impreuna au fost fantastice. Am ras, ne-am distrat , dar intr-un final tabara a luat sfarsit. Ne-am despartit cu speranta ca ne vom revedea curand.

 

Text: Maia Pripis

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s