Predeal, Ski, Tabara Atelier, Tabere, Tabere cu Suflet

Tabara Atelier – Distractie pe Partie:)

Astazi, la Predeal, a inceput Tabara Atelier si, odata cu ea, a inceput si distractia:) Caci chiar daca vremea nu a fost tocmai buna si chiar a plouat putin, a plouat si cu multe zambete pe partie:)
“Nu credeam ca poate fi asa distractiv in tabara asta!” ne-a spus Ruxi la final!

Tabara a inceput de dimineata, la punctul de intalnire! Dupa ce am facut cunostinta, ne-am urcat in microbuz si am plecat spre munte. Pe drum am facut mai multe jocuri, asa ca timpul a trecut cat se poate de repede.
Ajunsi la hotel, ne-am cazat, apoi am mancat, dupa care, fara sa mai pierdem timp, ne-am echipat si am plecat spre partie.
Aici am facut o scurta inviorare, dupa care, impartiti in doua echipe am plecat sa schiem. Ursuletii au facut cunostinta cu schiurile si au inceput primele coborari, iar Furnicutele au urcat cu telescaunul si au coborat deja pe partia Cocosul si pe Clabucet:)

In pofida vremii mohorate si a cetii groase (pesemne ca vrajitoarea a fost cam suparata), zapada a fost cat se poate de buna, asa ca am reusit sa facem nu mai putin de trei coborari! Nu e rau pentru prima zi:)

Ploaia ne-a cam stricta pozele, insa in mod cert nu si buna dispozitie! Iar acum ninge de rupe,asa ca maine vom avea pe ce ne da:)
Iata pozele de astazi:

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s