Predeal, Ski, Tabara Atelier, Tabere, Tabere cu Suflet

Tabara Atelier – Pe Partii inzapezite

TabereCuSuflet0009Dupa doua zile cu temperaturi ce aminteau mai degraba de Primavara, in Tabara Atelier a revenit, in sfarsit, Iarna:) A nins toata ziua, asa ca am facut oameni de zapada, ne-am bucurat de frumusetea anotimpului si am schiat pe partiile inzapezite!

De dimineata totul era acoperit de un strat alb, de zapada proaspata:) Am iesit la inviorare, apoi ne-am echipat si am plecat rapid spre partie, cu promisiunea ca vom construi un om de zapada dupa ce ne vom intoarce de la schi!

Ajunsi pe partie am facut cateva miscari de incalzire pe muzica, apoi Ursuletii au reluat exersarea virajelor la partia de la banda. Furnicutelor au urcat din nou cu telescaunul si au coborat de mai multe ori pe Clabucet. Astazi au exersat punctarea cu betele, bracarea schiurilor, oprirea in panta si oprirea prin derapare, precum si virajul paralele, introducerea soldului in viraj si slalomul. De dimineata copiii au fost introdusi in ideea de slalom printr-un joc in care se ocoleau, pe rand, unii pe altii. Jocul le-a placut foarte mult, asa ca dupa-amiaza am intrat deja intr-un slalom urias montat pentru o grupa de copii de performanta. Cu toate ca traseul era destul de dificil, cu gheata in porti si cu o montare destul de tehnica, Furnicutele s-au descurcat de minune, mai ceva ca niste Fluturasi🙂

La final ne-am tinut de promisiune si am inaltat un om de zapada, la construirea caruia au participat toti copiii, iar seara am avut o prima sesiune de Talent Show, transmisa live pe pagina de social media:)

Iata pozele de astazi:

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s