Competitii, Predeal, Ski, Tabara Atelier, Tabere, Tabere cu Suflet

Tabara Atelier – Concursul

TabereCuSuflet0147Dupa 4 zile in care au exersat de zor, copiii din Tabara Atelier s-au intrecut intr-un concurs de schi!

Programul in Taberele de Schi nu se schimba mult de la o zi la alta, asa ca dupa inviorarea de dimineata si dupa micul dejun, ne-am echipat si am plecat spre partii! Astazi a nins din nou, asa ca erau pline de zapada:)

Concursul a avut loc in prima parte a zilei. Ursuletii au concurat intr-un slalom cu 6 porti, la baza partiei Clabucet, iar Furnicutele s-au intrecut intr-un slalom cu 8 porti, ceva ai sus, in partea mediana a partiei. Au avut loc mai multe manse, cea mai buna contand in clasamentul final. Concursul conteaza pentru Cupa Tabere cu Suflet, iar rezultatele se gasesc pe pagina competitiei.

Dupa concurs am urcat cu telescaunul si am coborat in afara partiei, prin zapada neatinsa, ba chiar am mers si in Padurea Spiridusilor! Caci de, acum suntem avansati:)

Dupa cina a avut loc premierea, la care toti copiii au primit diplome si premii, caci cu totii au fot invingatori, apoi a urmat Discoteca Copiilor:)

Iata pozele de astazi:

Foto: Tabere cu Suflet

1 thought on “Tabara Atelier – Concursul”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s