Competitii, Sinaia, Ski, Tabere cu Suflet, Weekend Activ

Weekend Activ in Valea Dorului

TabereCuSuflet0167Sambata, 15 februarie, am fost la un nou Weekendul Activ, de data aceasta in Valea Dorului:) Cum am ajuns sus ne-a intampinat un val de ceata rece si in prima parte a zilei am schiat ca intr-un frigider! Vremea s-a schimbat apoi dramatic, a aparut soarele, iar ultimele ore au fost de vis:)  Am schiat pe toate partiile si nu numai, am facut putin freeriding si, ca de obicei, la final ne-am intrecut intr-un concurs de schi!

Sambata, la Sinaia, am avut parte de o vreme ciudata! Vizibilitate era perfecta de dimineata, asa ca am zarit muntele stralucind in soare de departe, inca de la Ploiesti! Apoi am intrat in Sinaia si brusc a aparut un nor negru care a inghitit parca tot muntele.  Am urcat cu cabina printr-o ceata groasa ce parea sa invaluie totul! Speram sa fie un plafon de nori si sa apara soarele, insa nicio geana de lumina nu strapungea valul de ceata. Incet, incet, pe la Cota 1900, a inceput sa se vada ceva, insa soarele era inca ascuns de un nor rece, fara capat.

Ne-am incalzit putin, apoi ne-am pus schiruile si am coborat in valea Dorului. Nici vizibilitatea nu era prea buna, caci era un white out prin care nu se distingea nimic, singurul reper era cu cel din fata! Am intrebat copiii de mai multe ori daca vor sa faca o pauza sa se incalzeasca, insa, spre lauda lor, niciunul nu a vrut sa renunte si sa se opreasca, asa ca am continaut sa schiem pana la masa de pranz.

Dupa masa am montat slalomul pentru concurs. Prima mansa s-a desfasurat in aceleasi conditii, insa la mansa a doua a aparut un soare cald si prietenos, iar totul s-a transformat brusc in jurul nostru! Soarele stralucea pe cerul perfect curat, muntele era plin de zapada, parca fusesem transportati intr-o alta lume, una minunata:) Si ca raspuns involuntar, la mansa a doua copiii si-au imbunatati timpul in corpore, unii chiar cu cate 6 secunde!

Concursul a contat pentru Cupa Tabere cu Suflet. Rezultatele si mai multe detalii puteti vedea pe pagina competitiei.

Am schiat pana pe la ora 16:00, cand s-au inchis cablurile, apoi am coborat cu cabina si ne-am intors cu microbuzul spre case.

Iata pozele din aceasta zi minunata:

Foto: Tabere cu Suflet

2 thoughts on “Weekend Activ in Valea Dorului”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s