Competitii, Olimpiada Copiilor, Predeal, Sinaia, Ski, Tabere, Tabere cu Suflet

Olimpiada Copiilor – Furtuna

TabereCuSuflet0656Astazi, in Tabara Olimpiada Copiilor am schiat pe cod rosu de furtuna!

De dimineata, pe o ploaie care s-a transformat rapid in ninsoare, am iesit la inviorare, feriti sub o streasina. Vantul nu batea inca, insa prognoza nu prea lasa multe sperante: pana la ora 18:00 era anuntat cod rosu!

Cum la Sinaia telecabina nu functiona, ne-am urcat in microbuz si am plecat spre Predeal. Aici erau cativa copaci cazuti pe partie peste noapte, iar telescaunul nu functiona, tot din cauza vantului. In aceste conditii ne-am echipat si am plecat spre teleschi.

A  fost o experienta unica sa schiem printre vartejurile si rafalele starnite parca din senin! Chiar si teleschiul a fost afectat de vant, “pentru prima oara in istorie” ne-au spus gazdele, asa ca ba mergea ba statea. Am reusit totusi sa ne simtim bine si sa schiem, ba chiar am avut timp si pentru jocuri si pentru un nou concurs, spre bucuria copiilor:)

Seara am facut o analiza a pozelor si filmelor de peste zi pentru a vedea unde mai avem de imbunatatit la schi, apoi am avut Talent Show, iar seara s-a incheiat cu o noua partida de Werewolfes.

Iata pozele de astazi:

Foto: Tabere cu Suflet

1 thought on “Olimpiada Copiilor – Furtuna”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s