Competitii, Olimpiada Copiilor, Predeal, Sinaia, Ski, Tabere, Tabere cu Suflet

Olimpiada Copiilor – In Padurea Spiridusilor

TabereCuSuflet0039Vantul a batut in continuare cu putere in Tabara Olimpiada Copiilor iar Sinaia si-a inchis portile, asa ca am plecat din nou spre Predeal! Am schiat pe Clabucet, am intrat in Padurea Spiridusilor si ne-am antrenat intr-un ultim slalom!

Parca s-ar fi mutat babele cu o saptamana mai devreme, atat de schimbatoare a fost vremea in aceasta saptamana! Iar vantul a fost o prezenta constanta, punand la grea incercare capacitatea organizatorica! In 4 din 6 zile la Sinaia nu a functionat telecabina din cauza vantului, asa ca am fost nevoiti sa ne deplasam la Predeal.

Aici am gasit o zapada moale, caci peste noapte zapada nu a mai inghetat! Insa la prima coborare a inceput o ninsoare ca in povesti si, spre bucuria copiilor, s-a asternut un strat apreciabil de zapada proaspata:)
Am profitat si ne-am continuat antrenamentele, dar ne-am si distrat, am sarit, am facut slalom uman, trenuletul si alte jocuri. La un moment dat am intrat in Padurea Spiridusilor si am coborat pana la poteca ce leaga Predealul de Clabucetul Taurului, locul unde s-au dat lupte grele in Primul Razboi Mondial!

La finalul zilei a avut loc nelipsitul concurs, caci programul din aceasta tabara a fost asemanator cu cel al grupelor de performanta, in care se fac zilnic antrenamente in slalom si chiar concursuri. Rezultate se pot gasi aici. De la zi la zi copiii au facut progrese, dupa cum reiese si din filmul de mai jos.
Seara a avut loc premierea, la care toti copiii au primit diplome si premii, caci cu totii au fost niste invingatori!

Iata pozele de astazi, precum si un scurt film cu impresiile copiilor:

Foto: Tabere cu Suflet

1 thought on “Olimpiada Copiilor – In Padurea Spiridusilor”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s