Bucuresti, Ciclism, Puntea Increderii, Tabere cu Suflet, WeCare, Weekend Activ

Iesiri ProBono

TabereCuSuflet.0006A venit Primavara si, odata cu ea, revin iesirile cu bicicleta:) Reluam si noi traditia activitatilor ProBono cu bicicletele in parc, propunandu-ne sa iesim luna de luna, cat ne va permite vremea! Iesirile ProBono fac parte din programele WeCare si Puntea Increderii, caci cu aceasta ocazie aveti posibilitatea sa ne intalniti si sa ne cunoasteti inainte de plecarea in tabere:) 

Iesirile ProBono sunt lunare, prima actiune fiind programata luni, 16 martie. Pana la jumatatea lunii aprilie suntem plecati in mai multe tabere, asa ca urmatoarea iesire va avea loc luni, 27 aprilie. Ultima iesire din aceasta primavara va avea loc luni, 18 mai. Calendarul complet al activitatilor se gaseste aici

Avand in vedere restrictia instituita anul trecut de a nu a mai intra cu bicicletele in Parcul Titan, vom merge cel mai probabil la Stadionul National si vom da cateva ture de stadion.

Iesirile fac parte din programul Puntea Increderii, fiind un prilej sa ne cunoastem inainte de Taberele de Vara🙂 Pentru detalii despre ora si locul de intalnire, va rugam sa va inscrieti aici. Termenul limita este cu minim 5 zile inainte de eveniment.

Activitatile sunt deschise membrilor Asociatiei Tabere cu Suflet. Iesirile sunt ProBono, fara cost de participare, toate cheltuielile fiind acoperite prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii.
Pentru orice detalii, va rugam sa ne contactati. Va multumim si va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet

3 thoughts on “Iesiri ProBono”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s