Austria, Sinaia, Ski, Tabara din Alpi, Tabara Soarelui, Tabere, Tabere cu Suflet

Ultimele Tabere de Schi

taberecusuflet0305Soarele straluceste din ce in ce mai tare pe cer, iar finalul sezonului de schi se apropie cu pasi repezi! Ultimele ocazii sa schiem impreuna sunt in  Weekendurilor Active la Schi de luna aceasta,  precum si in cele doua tabere din Vacanta de Primavara, programata in luna aprilie. Prima dintre acestea este Tabara din Alpi de la Mayrhofen, Austria, din 4-11 aprilie, iar o saptamana mai tarziu are loc Tabara Soarelui la Sinaia!
Anul acesta, Vacanta de Primavara are doua saptamani.
Pastrand traditia, in aceasta perioada vom merge in doua tabere, in Austria si la Sinaia.

Anul acesta Tabara din Alpi are loc in 4-11 aprilie, la Mayrhofen.  Vom schia, timp de 6 zile, pe ghetarul Hintertux si in Zillertal Arena – unul dintre cele mai mari ghetari, respectiv, unul dintre cele mai frumoase spatii schiabile din Austria!  Pe parcursul taberei vor avea loc mai multe etape ale Cupei Tabere cu Suflet la diferite discipline sportive. Caci intr-o zi ne vom merge catara si vom parcurge o Via Ferrata, iar in alta vom inota si ne vom balaci la Aqua Park:) Mai multe detalii

Dupa ce ne intoarcem din Austria, de duminica, 12 aprilie, pana vineri, 17 aprilie 2020, vom merge in Tabara Soarelui, la Sinaia. Vom sta la Hotel Cota 1400 3* si vom schia in fiecare zi in Valea Dorului, la 2000 m altitudine.
In timpul taberei vor avea loc mai multe etape ale Cupei Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard, la care sunt invitati toti copiii din Tabere cu Suflet si nu numai! Mai multe detalii

Tabara Campionilor din 15-22 martie 2020, care a fost programata cu ocazia din Finala Cupei Mondiale la Schi Alpin de la Cortina d’Ampezzo, Italia,  a fost anulata din cauza epidemiei de coronavirus!

Locurile in Tabara din Alpi au fost epuizate inca de anul trecut, insa vestea buna este ca in Tabara Soarelui mai sunt cateva locuri. Daca vreti sa veniti, va rugam sa completati formularul de inscriere.
Pentru orice alte detalii, va rugam nu ezitati sa ne contactati. Va multumim si va asteptam cu drag:)

Foto: Tabere cu Suflet

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s