Tabere, Tabere cu Suflet, WeCare, Weekend Activ

Coronavirus

Coronavirus1Zilele acestea avem parte, cu totii, de o incercare deosebita. Caci epidemia de coronavirus ne afecteaza pe toti, fie ca suntem adulti sau copii, fie ca vrem sau nu. Urmand Valorile Tabere cu Suflet, ne-am gandit cum am putea proteja mai bine copiii, asa ca am luat mai multe masuri:

La capatul mai multor zile in care am urmarit, pana la ore tarzii, informarile legate de eveniment, tinand in permanenta legatura cu autoritatile din Romania si Austria, in noaptea de joi spre vineri am luat o decizie ce parea imposibila cu doar cateva zile in urma! Este vorba de anularea Tabara din Alpi din Hintertux, Austria.

O alta tabara pe care am fost nevoiti sa o anulam inca de la inceputul saptamanii este Tabara Campionilor. Tabara era programata in epicentrul epidemiei, in statiunea din nordul Italiei Cortina d’Ampezzo.

De asemenea, pentru a preveni raspandirea virusului, am tinut cont de recomandarile Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență de a evita locurile aglomerate si de a ramane in casa, astfel ca in cursul zilei de vineri, 13 martie, am decis suspendarea pana la sfarsitul lunii a activitatilor ce pot pune copiii in pericol de contaminare.
Este vorba in primul rand de Weekendurile Active, de Iesirile Probono si de Tabara Craiasa Zapezii.

A fost creata o pagina dedicata, in care vom posta informatiile despre epidemia de Coronavirus care au impact asupra copiilor din Tabere cu Suflet.

Un alt lucru pe care il avem in plan este crearea unui program prin care sa ajutam copiii si parintii sa treaca mai usor peste aceasta perioada. Mai multe detalii cat de curand

Sanatate multa si sa trecem cu bine peste aceasta incercare!
Doamne ajuta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s