Tabere cu Suflet, Totul va fi Bine!, WeCare

Totul va fi Bine!

WeCareTotulVaFiBineUn gand bun ne poate ajuta sa trecem mai usor peste aceasta perioada! Un grup de mamici din Italia a venit cu ideea de a desena, impreuna cu copiii, bannere cu curcubee si cu mesajul #TotulVaFiBine🙂 Inspirati de campania lor, am creat un proiect WeCare prin care ne propunem sa ajutam copii oferindu-le Povesti din Tabere cu Suflet si desfasurand diferite activitati online!

Italia este tara cea mai afectata de epidemia de coronavirus din Europa! Sute de oameni mor zilnic! Campania #AndraTuttoBene (Totul va fi bine) a adus o raza de speranta, impanzind ferestrele oraselor cu mii de curcubee multicolore si cu mesaje pline de optimism.
Ideea a fost importata din China, unde a si inceput epidemia, caci aici au aparut primele banere cu #jiayou – expresie care inseamna in cantoneza „nu renunțați”, „rămâneți acolo”.
Campania a trecut rapid granitele, fiind imbratisata de toate tarile. De curand am vazut astfel de initiative cu #TotulVaFiBine in Brasov, Constanta, Deva sau Bucuresti:)

Inspirati de acest mesaj, am incercat sa oferim mai mult decat culoare si sa gasim solutii pentru a ajuta copiii activi, precum si pe parintii lor, sa treaca peste aceasta incercare si sa isi gaseasca echilibrul in noua stare. Caci nimeni nu stie cu exactitate cat va dura aceasta stare, unii vorbesc de saptamani, altii de luni. Asa s-a nascut ideea unui nou proiect WeCare, prin care, pe langa diverse informatii, ne gandim sa oferim diferite activitati distractive si educative ce pot fi desfasurate online. Vom reveni cat de curand cu mai multe detalii. Deocamdata va dezvaluim doar ca in acest moment avem in plan sa transmitem copiilor Povesti din Tabere cu Suflet, in mod special acelea care au puterea magica de a-i inspira si a-i face mai curajosi:)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s