Educatie, Tabere, Tabere cu Suflet, WeCare

Tabara de Acasa

TabAcasaSaptamana aceasta ar fi trebuit sa fim in Austria, in Tabara din Alpi – o tabara care ne este foarte draga!
Nu a fost sa fie caci epidemia de coronavirus ne-a dat planurile peste cap! Asa ca am creat Tabara de Acasa, ca sa ramanem conectati chiar si cand
#stamacasa🙂

Este o perioada dificila nu numai din cauza preocuparii de a nu ne imbolnavi, ci si din cauza alterarii psihice. Orice schimbare, cat de mica, naste o rezistenta, insa acum vorbim de o schimbare cu efecte radicale. Scolile sunt inchise de aproape o luna, suntem obligati sa stam in casa, activitatile in aer liber au fost interzise, asa ca intregul univers s-a redus la cativa metri patrati, natura mai este prezenta doar in poze, iar singurul contact  cu lumea este permis doar online. In plus este suficient sa aruncam o privire catre viitor si, invariabil, apar si altfel de griji. In aceste conditii cum sa nu apara alienarea?

Cu aceste ganduri in minte am contactat mai multi copii si parinti din Tabere cu Suflet si, vazand starea de spirit generala, ne-am hotarat sa recreem atmosfera de tabere, pentru a incerca sa ne aducem si noi contributia in lupta cu inamicul invizibil. Asa a aparut programul WeCare Tabara de Acasa, un proiect lansat cu sprijinul mai multor copii si instructori din Tabere cu Suflet care s-au aratat foarte interesati:)

Prin acest program ne propunem sa intram in contact, de mai multe ori pe saptamana, cu copiii din Tabere cu Suflet si nu numai, pentru diverse activitati! Ne vom revedea cu cei pe care ii cunoastem, vom face cunostinta cu cei noi, vom povesti despre o multime de lucruri interesante si vom vedem divese experimente captivante, ne vom demonstra talentele intr-o sesiune online de Talent Show, vom juca Mafia si alte jocuri, vom asculta Povesti si ne vom simti ca in Tabere:)

Programul va fi anuntat in scurt timp pe o pagina speciala, iar intalnirile vor avea loc in fiecare seara la ora 20:00, pe canalul de Youtube sau pe pagina de Facebook, iar la jocurile interactive, pe Skype sau Zoom. Unele dintre aceste platforme necesita o parola pentru acces, parola care va fi transmisa pe email. Inscrierea se face aici.
Vom reveni cat de curand cu mai multe detalii.

#Stamacasa, dar #nesimtiminvacanta! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s