Educatie, Tabara de Acasa, Tabere cu Suflet, TalentShow, Totul va fi Bine!, WeCare

Talent Show

talent-showDupa ce ieri am ascultat Povestea celor doua Lebede si a Dragonului, programul Tabara de Acasa revine in aceasta seara cu o altfel de provocare: de data aceasta va invitam sa participati la un Concurs de Talente:)

Talent Show este un program foarte indragit de copii in Tabere cu Suflet. Este un concurs de talente, la care copiii danseaza, canta, deseneaza, interpreteaza, fiecare putand face orice pentru a-si etala talentul. Cum in aceasta perioada suntem nevoiti sa #stamacasa, programul are loc online. Sunt invitati toti copiii, indiferent ca sunt membrii ai Asociatiei sau nu šŸ™‚

Pentru a participa este suficient sa ne trimiteti orice material (filme, poze, audio) din care sa reiasa talentul copilului, pe whatsapp la numereleĀ  0723 131 543 sau 0722 302 746, impreuna cu numele copilului si cateva cuvinte despre talentul sau. Materialele vor fi urcate pe canalul de Youtube si peĀ  pagina de Facebook. Avem nevoie de acordul dvs pentru urcarea materialelor, de aceea va rugam sa va inscrieti aici.
Puteti trimite oricate materiale, fiecare va fi tratat separat:) Ar fi bine sa le trimiteti Ā cat de repede, ca sa fie urcate mai repede si sa aiba timp sa obtina cat mai multe likeuri, acesta fiind unul dintre criterii:)
Din juriul fac parte Camelia Savin, Matei Grigore si Radu Mihai si vor fi doua criterii: unul este numarul de likeuri, iar celalalt notele arbitrilor.
Data limita pentru trimiterea materialelor a fostĀ  15 aprilie, iar castigatorii vor fi anuntati cu ocazia Sarbatorii Pastelui:)
Pentru orice detalii, va rugam nu ezitati sa ne contactati! Mult succes!

Foto: iusd. org

17 thoughts on “Talent Show”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s