Tabara de Acasa, Tabere cu Suflet, WeCare

Tabara de Acasa – Program

TabereCuSuflet0102Tabara de Acasa isi propune sa recreeze atmosfera de tabara pe perioada cat #stamacasa! Asa ca ne dorim sa intram in contact zilnic, in jurul orei 20:00, caci atunci au loc activitatile de seara in tabere:)

Activitatile pe care ne propunem sa le acoperim in Tabara de Acasa cuprind diferite jocuri si concursuri, cum ar fi Mafia, respectiv Talent Show, diferite activitati (exp: Micii Bucatari, Laboratorul lui Dexter sau Sport pentru toti Copiii), diferite cursuri pentru copiii (exp: Cum sa ne spalam pe dinti, Cum sa ne spalam pe maini) si, nu in ultimul rand, Povesti din Tabere cu Suflet🙂

Pana acum am avut o seara de povesti (le puteti reasculta aici), apoi am lansat concursul de talente, iar in aceasta seara am primit un prim filmulet pentru concurs, “un experiment care produce efervescenta si dioxid de carbon” si pe care il puteti vedea aici!
Activitatile au avut loc la ora 8 seara.

Ne propunem sa pastram in continuare aceasta ora si sa intram in legatura in fiecare seara, la ora 8 20:00, pe canalul de Youtube. Vom intra in direct sau vom posta diferite filmulete, iar apoi le vom urca si pe pagina de Facebook.
Jocurile se vor desfasura pe Skype sau pe Zoom. Pentru inscrieri va rugam sa intrati aici.
Mai multe detalii despre programul Tabara de Acasa puteti gasi aici

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s