Tabara de Acasa, Tabere cu Suflet, WeCare

Tabara de Acasa

TabAcasaProiectul Tabara de Acasa a fost lansat luna trecuta, obiectivul fiind sa recreem atmosfera de tabere si sa ramanem conectati pe timpul epidemiei de coronavirus🙂 Iata bilantul dupa prima luna de functionare: am organizat mai multe activitati Probono – concursuri, jocuri, povesti, cursuri de sanatate – care au creat peste 8.000 de interactionari pe blog si pe paginile de social media!

Proiectul a fost lansat in timpul epidemiei de Coronavirus, pentru a ajuta copiii si parintii sa treaca mai usor peste starea de urgenta. In perioada 6 aprilie – 6 mai 2020 am incercat sa intram in contact seara de seara, prin activitati in direct sau prin postarea de filme si articole pe site. Au fost nu mai putin de 4 interventii live, 27 articole, 18 filme si peste 6 ore de program!

Cel mai popular a fost programul Talent Show, urmat de Cursul de Sanatate, cu modulul teoretic, urmat de cel practic. Apreciate au fost si celelalte programe, Povestile din Tabere cu Suflet, Micii Gradinari, Laboratorul lui Dexter, Micii Bucatari, Sport pentru toti Copiii.

Speram ca epidemia sa se incheie cat mai repede, ca sa putem iesi din casa si sa ne reluam activitatile outdoor! Pe de alta parte insa, in urma succesului obtinut de acest program, ne gandim sa continuam activitatile indoor si dupa incheierea starii de urgenta🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s