Alpinism, Sinaia, Tabere cu Suflet, Weekend Activ

Weekend Activ la Catarat

catarat1Weekendul acesta reluam iesirile la Escalada pe stanca! Vom merge la faleza Sf.Ana de la Sinaia unde ne vom catara pe traseul Tabere cu Suflet. Cu aceasta ocazie vom inaugura si Cupei Tabere cu Suflet 2020 la Escalada🙂 Iesirea va avea loc cu respectarea masurilor pentru practicarea sporturilor individuale.

Weekend Activ la Catarat

Ce: Alpinism

Cand: Duminica, 24 mai Sambata, 23 mai

 

Unde: Sinaia

Cine: Iesirea este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet, indiferent de varsta sau de nivel. Pot participa si cei care nu s-au mai catarat niciodata. In cazul in care doriti sa deveniti membru al Asociatiei, gasiti aici detaliile

Dificultate traseu alpinism: La faleza Tabere cu Suflet se pot escalada 3 trasee de alpinism de grad redus (3-4 UIAA). Traseul este asigurat si este ideal pentru initiere.

Ce oferim: Initiere & instruire alpinism, spirt sau gel dezinfectant, masa picnic, supraveghere si, nu in ultimul rand, garantia unei zile memorabile:) La cerere putem oferi transport din Bucuresti in microbuzul Tabere cu Suflet.

Contributie: In mod normal pretul este 150 lei, insa traversam un moment mai dificil in aceasta perioada, asa ca nu am fixat o suma pentru acesta iesire. Ramane la latitudinea fiecaruia sa ofere cat poate.

Card Weekend Fii Activ: Detinatorii de carduri Fii Activ! beneficiaza de 20% reducere. Mai multe detalii

Inscrieri: aici. Pentru a respecta masurile impuse in timpul starii de alerta, la aceasta iesire am hotarat sa limitam locurile. Acestea vor fi ocupate in ordinea inscrierii. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior sa primiti confirmarea de participare de la unul dintre organizatori, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire.

Meteo: Deocamdata se anunta vreme buna pentru weekend la Sinaia, cu 14 grade si fara precipitatii, insa prgnoza se poate modifica. In cazul in care apara schimbari ale programului le vom anunta pe blog.taberecusuflet.ro.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cum a fost la ultima iesire la catarat.

Va asteptam cu drag!


Weekend Activ pe Munte este un proiect Tabere cu Suflet, care se desfasoara in perioada mai – noiembrie si care are ca obiectiv promovarea miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa organizam ateliere de alpinism si sa transmitem copiilor si / sau adultilor notiuni de catarat. De asemenea ne propunem sa impartasim bucuria mersului pe munte, descoperind zone frumoase si povestind legende ale muntelui.

Foto: Tabere cu Suflet

1 thought on “Weekend Activ la Catarat”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s