Tabere, Tabere cu Suflet, Vara

Taberele de Vara

taberecusuflet00742In mai putin de o luna incepe Vacanta cea Mare si, odata cu ea, traditionalele Tabere de Vara🙂 Anul acesta avem parte de o incercare aparte datorita epidemiei de coronavirus, asa ca am luat si noi masuri speciale, reducand numarul de locuri si modificand activitatile. Cu speranta ca pana la inceperea taberelor vom reveni la normalitate, am prelungit termenul pentru Early Booking!
Astfel, pentru plata avansului pana luni, 25 mai, beneficiati de reducere 10% la toate taberele, inclusiv la cele pentru care termenul expirase deja:)

Tabere de Vara au fost anuntate inca din luna decembrie 2019, iar pana la inceputul lunii martie cand a izbucnit pandemia si a fost declarata starea de urgenta, multe dintre locuri erau deja ocupate! Apoi au urmat 2 luni de pauza, in care inscrierile s-au suspendat. Ne propunem acum sa iesim din zona gri si sa facem un nou pas spre normalitate prin reluarea inscrierilor:)

Regulile de desfasurare nu sunt clare inca, motiv pentru care am initiat un dialog cu autoritatile pentru a primi si a oferi mai multe informatii. Indiferent de masurile anuntate, noi ne-am pregatit pentru orice scenariu, avand ca principal obiectiv sanatatea copiilor!
Astfel, am achizitionat diferite materiale necesare pentru prevenirea raspandirii virusului (termometre, masti, gel dezinfectant, spirt) si am schimbat locul de desfasurare al unora dintre tabere, pentru a putea controla mai bine conditiile de igiena. Multe dintre ele au fost mutate la Sinaia, la Vila Tabere cu Suflet, iar numarul a fost redus la maxim 6 copii. De asemenea transportul se va face individual iar activitatile au fost regandite astfel incat sa putem pastra distanta fizica ceruta prin lege.

Dar sa le luam pe rand! Prima tabara este Micii Alpinisti, care se va muta la Sinaia. Urmeaza Tabara pe Carari de Munte si Tabara pe 2 Roti care vor avea loc tot la Sinaia, apoi Tabara Micii Calareti care s-a mutat la Breaza. Tabara Cercetasilor are loc tot la Sinaia, apoi vom merge la mare, in cele doua Tabere – Calutii de Mare si de Scufundari si Speologie. O alta tabara care si-a schimbat locul este Transilvania pe 2 Roti – o tabara intineranta printre Cetatile Sasesti, apoi vom reveni la Breaza pentru Calareti Veseli. Urmeaza mai multe tabere la Predeal:  Academia Curajului, Tabara de Inot, Tabara de Tenis, Academia de Pictura si Academia de Fotografie. Tabara Marea Galopiada a ramas la Campulung, unde vom ramane si pentru Tabara Pe Caluti de altfel! In fine, in ultima saptamana vom reveni la Sinaia pentru Tabara Micii Cercetasi. Programul complet se gaseste aici.

Tabara Harry Potter care urma sa aiba loc in Anglia, a fost anulata din cauza epidemiei de coronavirus.

Si pentru ca Inscrierile au fost suspendate o lunga perioada, am prelungit termenul de Early Booking pana luni, 25 mai! In mod normal acest termen era de 60 de zile inainte de inceperea taberi. Astfel, pentru plata unui avans pana la aceasta data, beneficiati de reducere 10 % la toate Taberele de Vara. Oferta este valabila inclusiv pentru cele 9 tabere la care termenul expirase deja:)

Daca vreti sa veniti in una din tabere, Inscrierile se pot face aici iar avansul minim, in valoare de 600 lei, poate fi platit in contul Asociatiei Tabere cu Suflet.
Pentru orice detalii va rugam nu ezitati sa ne contactati. Va multumim si va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s