Drumetie, Sinaia, Tabere cu Suflet, Weekend Activ

Invitatie in Gradina Reginei

TabereCuSuflet.136Duminica, 31 mai, va invitam la o drumetie pe munte, prin Gradina Reginei – unul dintre cele mai frumoase trasee din Sinaia:)

Weekend Activ pe Carari de Munte

Ce: Drumetie cu un numar restrans de participanti, cu respectarea masurilor de prevenire a raspandire a coronavirusului.

Cand: Duminica, 31 mai 2020

Unde: Sinaia

Cine: Oricine doreste sa vina, indiferent de varsta sau de nivel

Traseu: Traseul are o lungime de 13 km si o diferenta de nivel de 780 m. Durata estimata in care vom parcurge traseul este de 4-5 ore. Exista si o varianta mai usoare, de 10 km si 450 m diferenta de nivel.

Descriere: Vom incepe traseul de la Castelul Peles si vom urca pe Drumul Spiridusilor, astfel incat sa putem admira Castelul dintr-un unghi mai putin cunoscut, apoi vom continua spre Poiana Regala pe Drumul Reginei, vom admira panorama Vaii Prahovei de pe stanca lui Franz Joseph, dupa care vom continua pe Poteca Ursului – un traseu nemarcat, cu portiuni spectaculoase!

Masuri de prevenire a infectarii cu COVID 19: Vom merge in grup restrans (2 participanti + 1 ghid) si vom respecta regulile igiena si de distantare fizica atat in timpul mersului cat si in timpul pauzelor

Cine: Iesirea este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet. In cazul in care doriti sa deveniti membru, gasiti aici toate detaliile

Ce oferim: Masca protectie, spirt sau gel dezinfectant, ghid insotitor, supraveghere copii, apa la inceputul turei si, nu in ultimul rand, garantia unei zile memorabile:)

Contributie: In mod normal pretul este 40 lei, insa stim ca traversem un moment mai dificil in aceasta perioada, asa ca nu am fixat o suma pentru acesta iesire. Ramane la latitudinea fiecaruia sa ofere cat poate.

Card Weekend Activ: Detinatorii de carduri Fii Activ! beneficiaza de gratuitate. Mai multe detalii

Inscrieri: aici. La aceasta tura locurile sunt limitate, ocuparea lor fiind facuta in ordinea inscrierii. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior sa primiti confirmarea de participare de la unul dintre organizatori, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire.

Meteo: Deocamdata se anunta cer variabil, 15 grade si precipitatii dupa ora 15:00, prognoza se poate schimba pana in weekend. In cazul in care programul va fi modificat, vom anunta cat de curand. Urmariti actualizarile pe blog.taberecusuflet.ro.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cum a fost la ultima drumetie in Gradina Reginei

Foto: Tabere cu Suflet


Weekend Activ pe Carari de Munte este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea unui stil de viata sanatos, prin motivarea Copiilor de a face regulat miscare in natura. In cadrul acestui proiect ne propunem sa facem drumetii si sa transmitem bucuria mersului pe munte, descoperind zone frumoase si impartasind povestile si legendele muntelui.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s